Chaam

TYPE

Monument

KAMERS

6

LOCATIE

Chaam
Adres: Alphensebaan 11
Vraagprijs: 1.379.000
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 1860
Ligging: in bosrijke omgeving
Oppervlakte: 391 m²

Hoeve De Meijsberg, een sfeervolle woonboerderij nabij de Chaamse Bossen.

Langs de Alphensebaan, net voor het gezellige dorpje Chaam, is deze rietgedekte hoeve de Meijberg uit 1860 een opvallende verschijning. Breed strekt de langgevelboerderij zich uit en toont daarmee direct de enorme woon- en leefruimtes die het herbergt. Momenteel is de boerderij in gebruik als woon- en antiekwinkel. Maar bouwkundig zijn er geen aanpassingen nodig om de boerderij volledig te bewonen. De keus is aan de nieuwe eigenaar. Feit is dat u zowel binnen als buiten kunt beschikken over een zee aan ruimte. Met uitstekende parkeerfaciliteiten voor, een schitterende tuin met zwembad aan de achterzijde en een fenomenale boerderij waar het fantastisch wonen, leven en eventueel ook werken is.

Mooi wonen en heerlijk leven
Eenmaal binnen raakt u ongetwijfeld onder de indruk van de ruimtes. Allereerst de living met vide aan de voorzijde met centraal een prachtige haard en twee schuifpuien naar de veranda. Meer naar achteren treft u een tweede woonkamer (tuinkamer), modern qua uitstraling met openslaande deuren naar de tuin. De derde grote ruimte is de galerij, de voormalige deel. Een prachtige leef- en werkruimte van circa 100 m² met zicht tot aan de nok. Verder treft u op de begane grond een luxe woonkeuken, een slaapkamer en de inpandige garage die overigens ook kan worden ingezet als kantoor. De verdieping biedt natuurlijk eveneens de nodige ruimte met een overloop/entresol -let op de het zicht op de living- twee slaapkamers en een luxe en complete badkamer. Het mag duidelijk zijn. Deze boerderij biedt mogelijkheden aan iedereen die de ruimte zoekt.

Prachtig wonen net onder Breda
De voorzijde van de boerderij is praktisch met twee opritten en ruime parkeerplekken met daartussen de voortuin met buxus en leilindes. Aan de achterzijde bevindt zich de heerlijke tuin. Prachtig aangelegd met een vijver, meerdere intieme terrassen, boomgaard en een hoger gelegen zwembad. Al vanaf het vroege voorjaar is de veranda aan de woning een fijne plek. Het uitzicht over de tuin en het vrije achterland is prachtig. En dan de locatie. Dichtbij Chaam en slechts op 12 km van Breda en ook dichtbij Tilburg. Bovendien bent u zo in het gezellige Turnhout of Antwerpen.

Download het magazine van deze woning met foto’s, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering!


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Nationaal Monumenten Portaal.