Blokzijl

TYPE

Monument

KAMERS

6

LOCATIE

Blokzijl
Adres: Brouwerstraat 12
Vraagprijs: 498.000
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 1630
Ligging: in centrum, vrij uitzicht
Oppervlakte: 234 m²

In het centrum van Blokzijl gelegen GERENOVEERD RIJKSMONUMENTAAL HERENHUIS (bouwjaar 1630) met aan de achterzijde een vrij uitzicht over gemeentegroen naar “de Kolk”. Stijlvol, zeer comfortabel en voorzien van alle luxe!

Indeling:
entree, woon-/eetkamer aan de voorzijde van de woning, fantastische verdiepte woonkeuken (2015) voorzien van alle inbouwapparatuur (Quooker, 6-pits stoer fornuis met oven, wasemkap, combi magnetron, koelkast en een vriezer), toilet met fontein, wasruimte en een deur naar de tuin/terras aan de achterzijde.
Trap naar tussenverdieping met fraaie en zonnige living met hoge plafonds, schouw, “vensterbanken” en binnenluiken en een heerlijk dakterras met een geweldig uitzicht naar “de Kolk” en “de sluis” van Blokzijl.
2e verd.: overloop, slaapkamer en een badkamer voorzien van toilet, douche, ligbad, dubbele wastafel en vloerverwarming.
3e verd.: ruime overloop met mogelijkheden voor een werkplek en twee zeer royale slaapkamers met wastafel.
4e verd.: overloop met dakraam, speelse slaapkamer eveneens met dakraam en een zeer ruime bergzolder.

Deze geïsoleerde woning ademt de sfeer van vroeger en combineert dat met veel woonruimte en prachtige elementen.

Aan de achterzijde is de praktische berging aanwezig. De tuin/plaats op het zuiden is fantastisch. Heerlijk beschut zitten (deels met afdak) met een super vrij uitzicht. U woont waar anderen recreëren!

En dat alles in het centrum van het leuke Blokzijl dat op haar beurt is gelegen in een prachtig watergebied grenzend aan Nationaal Park de Weerribben (Giethoorn). Kortom een uniek object op een unieke plaats!!

Belangstelling? Maak een afspraak wij leiden je graag rond!


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Nationaal Monumenten Portaal.