Scheveningen

TYPE

Monument

KAMERS

n.b.

LOCATIE

Scheveningen
Adres: Zwaardstraat 16 2584 TX SCHEVENINGEN
Huurprijs: € 1.302
Bouwvorm: bestaande bouw
Oppervlakte: 71 – 147 m2

Geregeld zijn er diverse lokalen beschikbaar in De Derde Ambachtsschool van verschillende afmetingen en met verschillende huurprijzen.

De Derde Ambachtsschool in Scheveningen, ontworpen door Jan Duiker, is een hoogtepunt in de experimentele architectuur van het Nieuwe Bouwen uit de jaren dertig. Het gebouw heeft prachtige lichte ruimtes en wordt gekenmerkt door de toepassing van beton, glas en staal.

Het monument is in 1998 zorgvuldig gerestaureerd en teruggebracht in oude staat. De 22 voormalige (klas)lokalen, verdeeld over drie lagen, worden als zelfstandige kantoorunits/ atelierruimten/ werkplekken verhuurd.

Beschikbaar:
0.27: 147 m²; op de begane grond

1.14: 71 m²; op de eerste verdieping

2.07 / 2.08: 136 m² op de tweede verdieping

Indeling
De units zijn standaard voorzien van Gispen lampen, luxaflex en een marmoleum vloer. Soms met pantry voorziening en toilet.

U kunt 24 uur per dag gebruik maken van het gehuurde met onbeperkte toegang tot de school en het afgesloten parkeerterrein. Tijdens kantooruren is er een huismeester in het gebouw aanwezig.

De genoemde huurprijs is voor één kantoorunit en inclusief twee (vaste) parkeerplaatsen op het afgesloten parkeerterrein naast het gebouw. Ook voor bezoekers is er parkeergelegenheid op eigen terrein. In de directe omgeving van het gebouw is er voldoende ruimte voor (betaald) parkeren en geldt het vergunningengebied.

Bijzonderheden en locatie
Centraal gelegen op een rustige locatie in Scheveningen, dicht bij het strand en de haven. De Zwaardstraat is bovendien uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Haltes voor tramlijn 1 en 11 (halte Duinstraat) en buslijn 22 bevinden zich op korte loopafstand.
De getoonde foto’s zijn indicatief voor de verschillende kantoren.

Oppervlakte: vanaf 148 m².
Huur: € 110 / m² (exclusief g/w/e en glasverzekering).
Voorschot elektra, water, gas: € 15,- per m² per jaar.
Voorschot servicekosten: € 20,- per m² per jaar.


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Nationaal Monumenten Portaal.