Donkere Spaarne 56-1 - Haarlem

Haarlem

TYPE

Monument

KAMERS

n.b.

LOCATIE

Haarlem
Adres: Donkere Spaarne 56-1 2011 JH HAARLEM
Huurprijs: € 1.375
Bouwvorm: bestaande bouw
Oppervlakte: 75 m2
Oppervlakte perceel: 75 m2
Recent gerenoveerde tweekamerwoning op de eerste etage van een 17e -eeuws Brouwershuis met schitterend uitzicht op het Spaarne en de Gravestenenbrug, midden in het historische hart van Haarlem.

In Haarlem aan het Spaarne staat voormalig Bierbrouwerij ‘de Vos’. De geschiedenis van deze brouwerij gaat terug tot 1604. De te huur aangeboden woning is gelegen op de eerste etage en geeft aan de voorzijde een uniek uitzicht over historisch Haarlem.

Indeling
Huis ‘De Vos’ bestaat uit een kantoorruimte op de begane grond en op de verdiepingen 2 woningen. De gerenoveerde woning op de eerste verdieping wordt te huur aangeboden.

Begane grond
Via de sfeervolle gedeelde entree komt u via het algemene trappenhuis op de eerste verdieping.

Eerste verdieping
Na binnenkomst bevindt zich direct links een toilet. Rechts is een woon-en eetkamer (ca. 32 m²) met moderne, open keuken en schitterend uitzicht over het Spaarne en de Gravestenenbrug. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een ruime slaapkamer (ca. 21 m²), uitkijkend over een patio. De moderne badkamer met inloopdouche en wastafel (ca. 4 m²) is via de slaapkamer te bereiken en geeft toegang tot een bergruimte. In alle vertrekken (m.u.v. de berging) is sprake van een balkenplafond in het zicht.

Bijzonderheden
Keuken en sanitair zijn nieuw (2019). Dit huis heeft een relatief lage verdiepingshoogte (ca. 2m onder balk en deurkozijnen ca. 1.85 hoog). Vanwege de trapopgang minder geschikt voor mensen met een verminderde mobiliteit. Er is geen buitenruimte.

Locatie
In de historische binnenstad van Haarlem aan een doorgaande weg (dichtbij de uitvalswegen) met fantastisch uitzicht over het water van het Spaarne. Het station op loopafstand en alle winkels, musea, theaters en restaurants om de hoek. Parkeren kan in de directe omgeving (betaald of met vergunning, direct verkrijgbaar) of in parkeergarage De Appelaar. Het station en ander OV is op loopafstand.

Donkere Spaarne 56-1 - HaarlemDonkere Spaarne 56-1 - HaarlemDonkere Spaarne 56-1 - HaarlemDonkere Spaarne 56-1 - HaarlemDonkere Spaarne 56-1 - HaarlemDonkere Spaarne 56-1 - HaarlemDonkere Spaarne 56-1 - HaarlemDonkere Spaarne 56-1 - HaarlemDonkere Spaarne 56-1 - HaarlemDonkere Spaarne 56-1 - Haarlem


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.