Amsterdam

TYPE

Monument

KAMERS

n.b.

LOCATIE

Amsterdam
Adres: Egelantiersgracht 73-1 1015 RE AMSTERDAM
Huurprijs: € € 2.530
Bouwvorm: bestaande bouw
Ligging: Stedelijk gebied
Oppervlakte: 125 m2
Oppervlakte perceel: 125 m2

Prachtig gelegen aan een van de hoofdgrachten van de Jordaan, driedubbel bovenhuis van 125 m2.

Indeling

De bovenwoning is gelegen op de eerste, tweede en derde verdieping van het pand. Er wordt gebruik gemaakt van een gemeenschappelijke entree samen met de onderburen.

Begane grond:

De entree middels de gemeenschappelijke voordeur geeft toegang tot de hal (ca 4 m²) met spiltrap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:

De toegangsdeur van de woning bevindt zich in de hal op de eerste verdieping waar ook de meterkast is. Je komt binnen in de centrale hal (5 m2 ) die de verschillende ruimtes met elkaar verbindt; Aan de achterzijde ligt de grote woonkamer over de gehele breedte van het pand met drie ramen en balklaag (ca 28 m2) . Aan de voorzijde bevindt zich de ruime eetkeuken (10 m2) met keukenblok, een separaat toilet en de trapopgang naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping:

Overloop (4,5 m2) in het midden met toegang naar de badkamer (3,5 m2) en vaste trap naar de zolderverdieping. Aan de voorgevel een ruime slaapkamer van ca. 19 m2 en aan de achtergevel de zeer ruime hoofdslaapkamer van 28 m2.

Zolder:

Grote (berg)ruimte van in totaal 23 m2, met aan de voorzijde een afsluitbare kamer van 9 m2. Deze ruimte kan worden gebruikt als derde slaapkamer.

Bijzonderheden:
Het betreft een ruim en licht huis. Het huis is gehorig. Deze woning is niet geschikt voor woningdelers.

Locatie:

Gelegen in de Jordaan in hartje centrum Amsterdam. Dicht in de buurt van de Westertoren en de gezellige Noordermarkt met haar weekmarkten en horeca/restaurants. Goed bereikbaar per openbaar vervoer en op ca. 20 loopminuten van station Amsterdam Centraal. Betaald parkeren of met parkeervergunning (wachttijd ca 1 jaar).


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.