Baarn

TYPE

Monument

KAMERS

7

LOCATIE

Baarn
Adres: Generaal Karel van der Heijdenlaan 5
Vraagprijs: 1.365.000
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 1910
Ligging: aan rustige weg, in woonwijk
Oppervlakte: 219 m²

219 m² stijlvol en hoogstaand wooncomfort op toplocatie in Hoog Baarn.

Een van die schaarse woningen die helemaal af is en je direct bij binnenkomst omarmt!

Vrijstaande, gerenoveerde villa met zonnige stadstuin uit de rijke bouwperiode van begin 1900, dus met hoge plafonds, serre en voorzien van fraaie bouwkundige details en afwerking. Sfeervol gelegen aan gewilde laan in Hoog Baarn op loopafstand van de gezellige dorpskern, scholen en NS-station. Gemeentelijk Monument, beschermd dorpsgezicht.

Een heerlijk huis om te genieten van alles wat Baarn zo geliefd maakt!

I N D E L I N G

B E G A N E G R O N D
Entree, ruime hal met kelder en toilet, werkkamer, grote woonkamer met houten vloer, open haard en serre. Grote woonkeuken met openslaande deuren naar de tuin, voorzien van vloerverwarming, luxe inbouwapparatuur, ruime bijkeuken met aansluiting wasmachine en vaste kasten.

1 E V E R D I E P I N G
lichte overloop, grote slaapkamer met balkon en kastenkamer, tweede grote slaapkamer met oude schouw en ruime badkamer met vloerverwarming, bad, inloopdouche en tweede toilet.

2 E V E R D I E P I N G
Grote lichte zolderkamer met inbouwkasten, vierde slaapkamer en tweede badkamer met douche, toilet en aansluiting wasmachine.

K E N M E R K E N
– buiten-schilderwerk 2018
– cv-ketel 2020
– grotendeels dubbele beglazing

B A A R N H E E F T A L L E S!
Baar biedt binnen circa 30 auto-/treinminuten van Amsterdam en Utrecht werkelijk alle voorzieningen die een dorp compleet kunnen maken; zoals een centraal dorpsplein, een gezellige winkelpromenade, restaurants, terrasjes, een bibliotheek, NS-station, Kasteel Groeneveld, theater De Speeldoos, alle sportvoorzieningen van onder meer voetbal, hockey, atletiek, tennis, zwemmen, fitness tot zelfs watersport, en een breed aanbod aan kinderopvang, basis- en middelbare scholen. Internationale scholen zijn op fietsafstand (Hilversum en Laren). Recreatiemogelijkheden zijn dichtbij volop voorhanden, waaronder uitgestrekte bossen en polders met de mooiste wandel-, mountainbike- en fietsroutes (Utrechtse Heuvelrug) maar ook rivier de Eem, de Loosdrechtse Plassen en het Eemmeer/Gooimeer.
Steeds vaker wordt Baarn ook ontdekt door woningzoekers uit Amsterdam en Utrecht. Niet alleen door de gunstige prijs-kwaliteit verhouding maar zeker ook doordat zich rondspreekt dat men in Baarn gemakkelijk en snel integreert! Kortom een heerlijke, rustige en sociaal-veilige setting om te wonen, eventueel te werken en samen of met het gezin te genieten!


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.