Grote Kerkhof 29 - Deventer

Deventer

TYPE

Monument

KAMERS

4

LOCATIE

Deventer
Adres: Grote Kerkhof 29
Vraagprijs: 495.000
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar:
Ligging: in centrum
Oppervlakte: 125 m²

In de historische binnenstad van Deventer ligt het Grote Kerkhof. Dit is een prachtig plein dat op dit moment een volledige metamorfose ondergaat. Het plein wordt autoluw, voorzien van veel groen, grote terrassen en een fontein. De IJssel, het gemeentehuis, de nieuwe bibliotheek en filmhuis Mimik liggen in de directe omgeving.

Wij bieden u hier een uniek en multifunctioneel pand aan. Op de begane grond en de kelder is het gebruik als winkel, een ambachtelijk bedrijf of horeca categorie drie mogelijk. Op de verdiepingen kan er gewoond worden. Het pand is een rijksmonument en is in 2013 volledig gerestaureerd, geïsoleerd en gemoderniseerd.

De toegang van de voorzijde aan het Grote Kerkhof en van de achterzijde in de Waterstraat vergroot de mogelijkheden voor een optimale invulling van het pand.

Onder het gehele pand ligt een droge kelder waarin een waterdichte, betonnen, bak geplaatst is. De begane grond heeft aan de voor- en achterzijde een grote pui met een mooie lichtinval. De kelder en de begane grond zijn voorzien van vloerverwarming.
Op een tussenverdieping ligt de entresol met een vide aan de voor- en achterzijde. Op deze verdieping zijn een toilet en een keukenopstelling aanwezig.
De eerste verdieping is voorbereid om een woonkamer en/of slaapkamer te kunnen realiseren. Zo is er een prachtig balkenplafond, gestuukte wanden en schuiframen die naar beneden en naar boven geopend kunnen worden.
De tweede verdieping geeft de mogelijkheid om slaapkamers en een badkamer te kunnen realiseren.
De kap is authentiek en volledig vernieuwd en er ligt een oud grenen vloer.

Informatie:
HR+ en HR++ beglazing
Mechanisch ventilatiesysteem
Alle wanden zijn gestuukt
Instandhoudingssubsidie rijksmonument
Parkeren met vergunning

Aanvaarding: In overleg

Grote Kerkhof 29 - DeventerGrote Kerkhof 29 - DeventerGrote Kerkhof 29 - DeventerGrote Kerkhof 29 - DeventerGrote Kerkhof 29 - DeventerGrote Kerkhof 29 - DeventerGrote Kerkhof 29 - DeventerGrote Kerkhof 29 - DeventerGrote Kerkhof 29 - DeventerGrote Kerkhof 29 - DeventerGrote Kerkhof 29 - DeventerGrote Kerkhof 29 - DeventerGrote Kerkhof 29 - DeventerGrote Kerkhof 29 - DeventerGrote Kerkhof 29 - DeventerGrote Kerkhof 29 - DeventerGrote Kerkhof 29 - DeventerGrote Kerkhof 29 - DeventerGrote Kerkhof 29 - DeventerGrote Kerkhof 29 - DeventerGrote Kerkhof 29 - DeventerGrote Kerkhof 29 - DeventerGrote Kerkhof 29 - DeventerGrote Kerkhof 29 - DeventerGrote Kerkhof 29 - DeventerGrote Kerkhof 29 - DeventerGrote Kerkhof 29 - DeventerGrote Kerkhof 29 - DeventerGrote Kerkhof 29 - DeventerGrote Kerkhof 29 - DeventerGrote Kerkhof 29 - DeventerGrote Kerkhof 29 - Deventer


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.