Lisse

TYPE

Monument

KAMERS

6

LOCATIE

Lisse
Adres: Heereweg 218
Vraagprijs: 1.195.000
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 1930
Ligging: aan rustige weg, in centrum, in woonwijk
Oppervlakte: 213 m²

Midden in het bruisende centrum van Lisse gelegen uniek monumentaal herenhuis met woon/werk/horeca/winkelbestemming welke in 2017 grondig is verbouwd. Dit karakteristieke gemeentelijk monument bestaat uit 3 bouwlagen, een diepe tuin, een dakterras en een zeer ruime garage met uitgang en parkeerplaats in de Westerdreef. Door de dubbele bestemming zijn er meerdere vormen van bewoning mogelijk.

Bouwjaar 1930; Woonoppervlakte 213m2; Inhoud 832m3; Garage 38m2; Balkon 21m2

Indeling;
Ruime hal met meterkast (2017 vernieuwd). Op de begane grond bevinden zich nu een kantoorruimte, een toiletruimte en 2 2-kamerunits met gemeenschappelijke badkamer en keuken. In de voorste woonruimte zijn voorbereidingen getroffen voor een eigen keuken of pantry, de achterste woonruimte heeft toegang tot de tuin. De gipsen wand tussen kantoor en voorste woonruimte is eenvoudig te verwijderen zodat er gemakkelijk weer 1 grote (bedrijfs)ruimte van te maken is.
Vanuit de gang is er toegang tot de kelder waar de cv-ketel van de begane grond staat en aansluitingen voor de wasapparatuur zijn (sanibroyeur aanwezig).

1e verdieping;
overloop met toiletruimte en 2 schuifdeuren naar de woonkamer.
De woonkamer heeft een erker met authentieke glas-in-loodramen, een wandmeubel met houthaard en aan de achterzijde is in 2017 een heerlijk beschut en zonnig dakterras gerealiseerd vanwaar er een trap is naar de tuin. Hoge schuifdeuren zorgen voor veel lichtinval. De grote witte woonkeuken in U-opstelling heeft diverse luxe inbouwapparatuur, een eetbar en er is een nog deur naar het dakterras. Er ligt een vloer van leefcement welke is voorzien van vloerverwarming.

2e verdieping;
Trap met schuifdeur naar de ouderslaapkamer met airco, luxe badkamer met apart toilet voorzien van vloerverwarming en 2e kamer met toegang tot de bergzolder waar de 2e cv-ketel staat. De 2e verdieping is voorzien van grote, hoge dakkapellen en bergruimte achter de knieschotten. Ook hier ligt een vloer van leefcement.

Tuin;
De zonnige, diepe tuin heeft diverse terrassen, een vijver, een lounge met houthaard en groendak, plus een ruime garage en een trap naar het dakterras.

Garage
Achter in de tuin staat de garage die voorzien is van een elektrische garagedeur met loopdeur, een uitstortgootsteen en aansluitingen voor de wasapparatuur. Uniek is de toegang naar de garage in de Westerdreef waar er vóór de garage tevens parkeerplek is voor 1 auto (of 2 kleinere auto’s). Hierdoor heeft u in het hart van Lisse naast een ruime garage altijd parkeerruimte bij de woning.

Ligging;
De woning ligt op een unieke locatie; tussen de gezellige restaurantjes van ‘Het Vierkant’ in Lisse maar ook op slechts 20 minuten rijden van Amsterdam, Schiphol en Leiden. Met steden als Noordwijk en Katwijk in de buurt is ook het strand niet ver weg.

Bijzonderheden;
– gemeentelijk monument (betreft alleen de voorgevel);
– paneeldeuren van de begane grond zijn origineel;
– modern hedendaags interieur en wooncomfort;|
– hoge plafonds;
– 2 keukens;
– 2 badkamers
– 3 keer apart toilet
– meerder vormen van gebruik mogelijk door de dubbele bestemming;
– in 2017 geheel verbouwd en geïsoleerd; nieuwe cv-ketels en vernieuwde elektra;
– dubbele beglazing met geïntegreerde luxaflex;
– speakers in de plafonds;
– waterontharder;
– CO2 melders aangesloten op het net;
– brandmelders aangesloten op het net;
– begane grond heeft eigen cv-ketel;
– zinken regenpijpen, boeidelen en goten;
– zeer beschut dakterras op 1e verdieping
– zonnige tuin met lounge, vijver en garage met parkeerplaats.

Makelaar Frits Wilbrink nodigt u van harte uit voor een bezichtiging.
Met elkaar maken wij het waar(d).


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Nationaal Monumenten Portaal.