Tegelen

TYPE

Monument

KAMERS

n.b.

LOCATIE

Tegelen
Adres: Hoekstraat 6 bg 5931 GJ TEGELEN
Huurprijs: € 995
Bouwvorm: bestaande bouw
Oppervlakte: 130 m2
Oppervlakte perceel: 142 m2

Mooie historische woon-/werkruimte op de begane grond in het voorhuis van het gerestaureerde Kranenbreukershuis uit 1767. In juist dit deel van het Kranenbreukershuis is door historische details als plavuizen, een oude schouw en een bedstede de geschiedenis voelbaar.  De hele woning is voorzien van aansprekende plafonds, afwisselend uitgevoerd in houten balkenplafonds en gestucte trog gewelven. Op de vloeren liggen prachtige plavuizen en natuursteen.

De ruimte is ruim opgezet met meerdere kamers en is daardoor ook uiterst geschikt voor gecombineerd gebruik (wonen/werken). Het bestemmingsplan biedt veel gebruiksmogelijkheden, waaronder bijvoorbeeld wonen in combinatie met het uitoefenen van een aan huis gebonden beroep of kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten zoals bijvoorbeeld atelier, kantoor, praktijkruimte, showroom etc. Wij denken graag met u mee om het pand aan uw specifieke wensen te kunnen laten voldoen.
Verwarming door radiatoren en vloerverwarming.

Indeling
U komt binnen in de lange centrale hal met aan beide zijden de toegangen tot (bijna) alle ruimtes en de mooie, oude en in onbruik zijnde trap naar de eerste verdieping.
Gelijk bij binnenkomst links bevindt zich de hoekkamer (18 m²) met houten plafonds en plafondbalken. Daarnaast, ook aan de (rustige) straatzijde, ligt de grote kamer (33 m²) met een gedeeltelijk gespeld plafond (gestuukt balkenplafond met trogjes).

Aan de andere zijde van de gang bevinden zich een lichte voorkamer aan de straatzijde (25 m²), de (historische) keuken met prachtige schouw en eenvoudig karakteristiek keukenblok, welke tevens via de zij-/achterdeur via de private steeg toegang geeft tot de gemeenschappelijke tuin en parkeerplaatsen. Een midden-kamer (17 m²) met een leuke bedstede, daarachter ligt de badkamer (15 m²) met het toilet, een ruime douchecel en wastafel, welke te bereiken is vanuit de bedstede-kamer en de centrale hal.

Buitenruimte
Gemeenschappelijke tuin met ruime achterom, een eigen houten berging en recht op één parkeerplaats.
Terras voorzijde (12 m², bestraat)

Locatie
Gelegen in rustig rustiek straatje in het oudste deel van Tegelen. Het centrum van Tegelen met winkels en openbaar vervoer op loopafstand. Het NS station van Tegelen ligt op 800 meter afstand. De A73 en A74 naar Duitsland bevinden zich op korte afstand.

Contact
Heeft u interesse? Voor meer informatie of vragen mail naar huren@hendrickdekeyser.nl of bel 020-5210630. Voor een bezichtiging kunt u direct contact opnemen met VeTeBe Makelaardij te Tegelen, tel. 077 326 2600.


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.