Haarlem

TYPE

Monument

KAMERS

n.b.

LOCATIE

Haarlem
Adres: Houtmarkt 17 2011 AL HAARLEM
Huurprijs: € € 2.250
Bouwvorm: bestaande bouw
Oppervlakte: 130 m2
Oppervlakte perceel: 180 m2

Indeling
Het huis bestaat uit een voorhuis en een smaller achterhuisje. Achter het pand is een tuin met achterom toegang via de Melkboersteeg gelegen (ca. 50 m²).

Begane grond:
Aan de lange –deels met plavuizen betegelde- gang met toilet zijn de zijkamer (10 m²) aan de gracht en tuinkamer (17 m²) met schouw en openslaande deuren naar de tuin gelegen. In het achterhuis bevindt zich de sfeervolle keuken (11 m²) met toegang naar de zonnige/privacyvolle stadstuin van 50 m².

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich 2 kamers (beide 15 m²) met diverse vaste kasten. In het achterhuis is de badkamer met ligbad en tweede toilet gelegen, voorzien van een vloerafwerking met 19de eeuwse plavuizen.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping bevindt zich een zolderruimte. Middels een scheidingswand is een ruimte aan de voorzijde (9 m²) gecreëerd.

Locatie:
Aan de rand van het centrum van Haarlem, gelegen aan het Binnen Spaarne. Het treinstation bevindt zich op 10 minuten loopafstand evenals de vele winkels, theaters, restaurants en musea die in de directe omgeving zijn gelegen. Parkeren kan in de directe omgeving (met vignet). Gunstig gelegen t.o.v. de uitvalswegen richting o.a. Amsterdam en Schiphol. Duin en strand liggen binnen een straal van 10 kilometer.


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Nationaal Monumenten Portaal.