Wieringerwerf

TYPE

Monument

KAMERS

4

LOCATIE

Wieringerwerf
Adres: Ir. Smedingplein 9
Vraagprijs: 525.000
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 1942
Ligging: in centrum
Oppervlakte: 186 m²

Wij mogen u aanbieden: een luxe, stijl- en sfeervol appartement/maisonnette op de tweede verdieping in een Rijksmonumentaal pand met prachtige historische kernmerken. Het appartement is gelegen in de dorpskern van Wieringerwerf, op steenworpafstand van diverse winkels en voorzieningen. Het pand is volledig gerenoveerd en beschikt over de hedendaagse luxe, maar ook de karakteristieke elementen van het voormalige Domeinkantoor zijn in tact gebleven. Dat valt gelijk op wanneer u het pand betreedt. Het gebouw is voorzien van een lift, deze reikt tot aan de tweede verdieping. Het appartement/maisonnette beschikt over drie slaapkamers en is ruim opgezet. Op de tweede verdieping van de woning bevindt zich de master bedroom, een stijlvolle kamer waar de authentieke balken mooi tot zijn recht komen. De open keuken is voorzien van alle gemakken. Door de vele raampartijen is er veel lichtinval.

Als buitenruimte is er een fijne loggia, waar u al in het voorjaar van het buiten zijn kunt genieten. Een van de slaapkamers is ingericht als kantoor, wat thuiswerken mogelijk maakt. De badkamer heeft een toilet, een dubbele wastafel, een inloopdouche en een wasmachine- en drogeraansluiting. Daarnaast is er nog een apart toilet aanwezig (voor gasten). Ook is er voldoende bergruimte en nog een aparte berging in de kelder. Aan de voorzijde van het gebouw zijn 11 parkeerplaatsen gereserveerd voor de bewoners van Het Domeinkantoor. Daarnaast bevindt zich op het privéterrein aan de achterzijde van het pand nog een eigen parkeerplaats. Wieringerwerf is een levendig dorp, met verschillende basisscholen en een middelbare school. Er zijn diverse sportfaciliteiten en verenigingen. Binnen een paar minuten bent u op de A7 richting Leeuwarden of Amsterdam.

Inhoud: 426 m³
Let op: Bruto vloeroppervlakte: 186 m² waarvan 121 m² woonoppervlakte
Loggia: 6 m²
Berging: 15 m²
Gerenoveerd in: 2017/2018

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Nationaal Monumenten Portaal.