Karwijhof 25 - Nagele

Nagele

TYPE

Monument

KAMERS

n.b.

LOCATIE

Nagele
Adres: Karwijhof 25 8308 AK NAGELE
Huurprijs: € 550
Bouwvorm: bestaande bouw
Oppervlakte: 85 m2
Oppervlakte perceel: 185 m2
Tijdelijk te huur: Tussenwoning met drie slaapkamers en zonnige voor- en achtertuin in de wederopbouwwijk De Karwijhof in Nagele.

Indeling

Begane grond
Entreehal, doorzon woonkamer, keuken, inpandige berging met toegang tot toiletruimte, trapkast en doucheruimte. Zonnige voor- en achtertuin met achterom.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot kast met wastafel. Drie slaapkamers.

Bijzonderheden
Nagele, gelegen in de Noordoostpolder, is het enige dorp in Nederland dat volledig volgens de principes van het Nieuwe Bouwen is gebouwd. Terwijl de andere dorpen in de polder traditioneel werden gebouwd, ontstonden in Nagele moderne wederopbouwwoningen. Vereniging Hendrick de Keyser bezit 32 woningen aan het Karwijhof en restaureert deze woningen de komende jaren. Gedurende de restauratieperiode zijn enkele woningen tijdelijk te huur. Deze woning is tijdelijk te huur tegen een gereduceerde huurprijs in de staat waarin de woning op dit moment verkeert.
Te huur voor maximaal twee jaar.

Locatie
Gelegen in een modernistisch hofje met 32 doorzon arbeiderswoningen in wederopbouwdorp Nagele, een icoon van de Nederlandse wederopbouwarchitectuur. Op ca. 1 uur rijden van Amsterdam. Diverse (gratis) parkeerplaatsen in de nabije omgeving. In Nagele stopt bus 146 (Emmeloord-Dronten).

Karwijhof 25 - NageleKarwijhof 25 - NageleKarwijhof 25 - NageleKarwijhof 25 - NageleKarwijhof 25 - NageleKarwijhof 25 - NageleKarwijhof 25 - NageleKarwijhof 25 - NageleKarwijhof 25 - Nagele


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.