Amsterdam

TYPE

Monument

KAMERS

9

LOCATIE

Amsterdam
Adres: Keizersgracht 725
Vraagprijs: 4.875.000
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 1697
Ligging: aan water, in centrum, aan vaarwater
Oppervlakte: 306 m²

Ultiem Wonen op de gracht / Het Fred. Sluysken Huys

Tussen de Utrechtsestraat en de Amstel.

Kijk voor meer informatie, brochure en de plattegronden op onze site!

Wonen op een fraai gedeelte van de gracht in een monumentaal en compleet gerestaureerd grachtenhuis. Dit unieke pand ligt op een van de meest gewilde locaties nabij Utrechtsestraat en Amstel. Een huis met sfeer en karakter dat volledig tot de verbeelding spreekt, dankzij verfijnde en doordachte keuzes in details en materialen. Deze komen samen en vullen elkaar aan met de oorspronkelijke opzet en uitstraling van dit bijzondere grachtenhuis.

Totaal ruim 352 m² woongenot, dat is verdeeld over vijf bouwlagen en een nieuwe grote kelder. Waarbij de begane grond en de bel etage een woonfunctie hebben en de drie boven gelegen etages met 6 vertrekken en 4 badkamers voorzien in studeren, slapen en compleet sanitair.

De begane grond heeft een aan de tuin grenzende keuken en ruime eet- en leefruimte. De bel etage heeft twee in uitstekende staat verkerende stijlkamers met een tussen suite. Hoge ramen en plafonds, schouwen en lijsten geven deze woonlaag extra grandeur. De slaapverdiepingen zijn heel praktisch en doordacht ingedeeld. Met goede verhoudingen en volle breedte zijn het allen functionele slaapkamers met ieder een eigen badkamer.

De grote kelder is een extra luxe. Het biedt veel opslagruimte en een geklimatiseerde wijnkelder. Het pand heeft ook een nieuwe fundering.

De begane grond heeft een fijne interactie met de tuin. Deze is zonnig en in de tuin is een goed tuinhuis dat zich leent voor studeren of werken, maar ook voor logés of als hobbyruimte.

GREEN GARDEN LIVE
Een heerlijk groene oase met tuin met een tuinhuis: een heerlijke en doordacht aangelegde tuin van 35 meter diep. Omgeven door groen en een fraaie achtergevels is dit een oase in de binnenstad. Met verschillende terrassen en beplanting is ook de tuin speels en verrassend prettig. Heel bijzonder is de monumentale grote rode beukenboom die beschutting geeft en prachtig is in zijn geheel. De tuin is compleet mede dankzij het nieuw gebouwde tuinhuis. Geschikt als gastenverblijf, hobbyruimte of kantoor aan huis.

Keizersgracht 725 is daarmee een compleet gezinshuis op een ultieme woonlocatie.


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Nationaal Monumenten Portaal.