Vollenhove

TYPE

Monument

KAMERS

n.b.

LOCATIE

Vollenhove
Adres: Kerkplein 3 8325 BN VOLLENHOVE
Huurprijs: € 45.00 per jaar
Bouwvorm: bestaande bouw
Oppervlakte: 367 m2
Oppervlakte perceel: 467 m2

Ondernemen in dit unieke Rijksmonumentale pand is een feest. Al eeuwenlang. In 1849 opende er een restaurant in dit royale pand, daarvoor heeft het object zich geleend als herberg. En nu is het weer tijd voor wat nieuws!

Uniek horeca-object
Het rijk uitgevoerde raadhuis dateert uit 1621 en ligt aan een kleine haven midden in het historisch stadscentrum van Vollenhove. Er zijn tal van mogelijkheden in dit horeca-object met eigen terras aan het water, een restaurant, twee zalen en verschillende hotelkamers.

Het raadhuis ademt sfeer en kenmerkt zich door de vele zeldzame stijlelementen: Zo is er de Toscaanse galerij met natuurstenen zuilen op de begane grond, de eikenhouten spiltrap, de balklaag van moer- en kinderbinten, en de natuurstenen kruiskozijnen met gebeeldhouwde schelpen in de boogvelden. De gevel is versierd met leeuwenmaskers van Bentheimer zandsteen.

Het pand biedt vele mogelijkheden. Voor het gehele plaatje kunt u het raadhuis het beste met eigen ogen bekijken, je weet niet wat je ziet. Het object is royaal in afmetingen en de perfecte omlijsting voor een luxe restaurant, een B&B of een dagconcept.

Meer informatie en bezichtigen
Voor meer informatie en/of een bezichtiging neem contact op met Van der Weerd Horecamakelaars via horeca@vdweerd.nl of via 030-2345080


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.