Doesburg

TYPE

Monument

KAMERS

n.b.

LOCATIE

Doesburg
Adres: Koepoortstraat 26 6981 AT DOESBURG
Huurprijs: € 895
Bouwvorm: bestaande bouw
Ligging: Stadscentrum en in een woonwijk
Oppervlakte: 115 m2

Representatieve kantoorruimte in een fraai middeleeuws pand in het centrum van Doesburg.

Circa 115 m² kantoorruimte gelegen op de parterre van dit fraaie laatgotische gebouw uit de 14e-15eeeuw. Koepoortstraat 26 ligt halverwege tussen het Raadhuis en de voormalige Koepoort. Dit laatmiddeleeuwse huis behoorde tot de meest aanzienlijke huizen van de stad.

Indeling:
Aan de achterzijde grenst een woning, en op de etages bevinden zich twee bovenwoningen.  Deze woningen maken geen deel uit van hetgeen thans te huur wordt aangeboden.

Begane grond:
Entree, vestibule met meterkast en glazen pui, gang voorzien van granito-vloer met toegang tot een viertal kantoorruimten (circa 25 m², 17 m², 20 m² en 26 m²), waarvan één ruimte is voorzien van een pantry. In de gang zijn twee toiletruimten aanwezig. Droge opslagkelder bestaande uit twee ruimten, bereikbaar vanuit de gang middels twee entrees.

Bijzonderheden:
De ruimte waar de pantry zich bevindt is via een kleine trap bereikbaar (enkele treden). De kelderruimte is slechts als opslagruimte bruikbaar en is bereikbaar via een vrij steile trap.

Locatie:
Doesburg is een sfeervolle stad met meer dan 150 rijksmonumenten en een leuk aanbod aan horeca en musea. Deze kantoorruimte ligt in het gezellige stadscentrum. Parkeren kan in het stadscentrum met vergunning (maximaal één vergunning per adres), maar ook middels betaald parkeren. Het NS-station van het nabij gelegen Dieren bevindt zich op 11 (bus)minuten van Doesburg. Bushaltes zijn in de nabije omgeving te vinden.

Oppervlakte: circa 115 m².
Huur: € 999,– per maand (exclusief g/w/e en glasverzekering).


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Nationaal Monumenten Portaal.