Vianen

TYPE

Monument

KAMERS

3

LOCATIE

Vianen
Adres: Kortendijk 7
Vraagprijs: 600.000
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 1625
Ligging: aan rustige weg, in centrum
Oppervlakte: 183 m²

Uniek pand met veel woonruimte en karakteristieke elementen op een prachtige locatie in de binnenstad van Vianen!

Dit karakteristieke pand is gelegen in de historische binnenstad van Vianen. De gezelligheid van het wonen nabij de binnenstad vind je binnen handbereik. Zo wandel je zo de Voorstraat op voorzien van diverse winkels, restaurants en terrassen. Alle nodige voorzieningen zoals scholen, sportverenigingen en de uitvalswegen naar de A27 en de A2 zijn in de directe omgeving gelegen.

Het unieke pand is gebouwd in ca. 1625 en is in 2018 gerenoveerd. Waar het voorheen een winkelpand was, rust er nu een volledige woonbestemming op. De eerste en tweede verdieping zijn in zijn volledigheid aangepakt en in de stijl van het pand verbouwd. Dit betekent dat er karakteristieke elementen zijn toegevoegd. De begane grond verleent zich om nog verder gerenoveerd te worden tot een prachtig woonhuis.

De woning beschikt over een totaal woonoppervlakte van ca. 183m2 en een inhoud van ca. 715m3 en een perceeloppervlakte van ca. 160m2. De woning is voorzien van dakisolatie en gedeeltelijke dubbelglas.

Indeling:
Begane grond:
Vanuit de entree kom je binnen in de woonkamer. Deze woonkamer is momenteel ca. 80m2 groot en is vrij indeelbaar. Met aan de achterzijde openslaande deuren naar de tuin toe. Typische stadstuin waar u heerlijk kan genieten. Aan de achterzijde van de tuin bevindt zich nog een kantoorruimte. Deze is volledig geïsoleerd. Er is al een zekere start gemaakt met het verbouwen van de begane grond. De art-impression foto’s geven een goed beeld van hoe de beneden verdieping kan worden!

Vanuit de entree kan je door middel van de open trap naar de eerste verdieping. Deze verdieping is majestueus verbouwd en is voorzien van een woonkamer en een slaapkamer.

De woonkamer is voorzien van een klassieke visgraat massief eikenhout parketvloer met rondom zwarte bies en is volledig gestuukt. Het plafond is voorzien van karakteristieke sierlijsten. Tussen de woonkamer en de slaapkamer bevinden zich prachtige glas-en-lood schuifdeuren.

De ruime slaapkamer is voorzien van een open balustrade waardoor het enorm ruimtelijk oogt. Aansluitend aan de slaapkamer bevinden zich openslaande deuren richting een mogelijk balkon. De openslaande deuren zijn voorzien van dubbelglas.

Vanuit de woonkamer wordt de tweede verdieping bereikt. De tweede verdieping is voorzien van een grote overloop en een puntgave badkamer.

De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, dubbele douche, ligbad en een sauna. Het ligbad is een gietijzeren Engelse badkuip en met de hand geëmailleerd. Hetzelfde geldt voor de kranen van de wastafel.

Al met al een fantastische woning op een gave plek!

Oplevering: in overleg

Bijzonderheden:
– Monumentaal pand;
– Gelegen op een mooie locatie in de binnenstad van Vianen;
– 1e en 2e verdieping volledig in luxe gerenoveerd;
– Fijne binnentuin;
– Begane grond van 80m2;
– Vele karakteristieke elementen;
– Met de hand geëmailleerde badkuip.
– Glas-in-lood kamer ensuite.
– Antieke tegels in de badkamer.
– Oplevering in overleg

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Vianen vindt u op Funda.


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Nationaal Monumenten Portaal.