Amsterdam

TYPE

Monument

KAMERS

n.b.

LOCATIE

Amsterdam
Adres: Lange Leidsedwarsstraat 146-H 1017 NN AMSTERDAM
Huurprijs: € 1.520
Bouwvorm: bestaande bouw
Ligging: Stedelijk gebied
Oppervlakte: 57 m2
Oppervlakte perceel: 101 m2

Charmant  2-kamer appartement met tuin in 18de -eeuws (ca. 1725) pand in de Leidse buurt. Deze woning maakt deel uit van een blokje van zes markante gevels in de Leidsebuurt en betreft een goed voorbeeld van seriematige volkswoningbouw in de 18e eeuw.

Beletage
Met het bordestrapje bereikt u de beletage. Via de vestibule komt u in de gang. Aan de straatzijde bevindt zich een moderne keuken (5 m2). Moderne badkamer met wastafel en douche (2,4 m2), separaat toilet met fontein en de aan de tuinzijde gelegen woonkamer (16 m2) met balkenplafond.

Souterrain
Via een interne trap en via de buitentrap is het souterrain bereikbaar. De slaapkamer (20,5 m2) is gelegen aan de achterzijde van het pand en heeft toegang tot de ruime binnenstadstuin (ca. 44 m2). Aan de voorzijde is een (fietsen-)berging (7 m2) toegankelijk vanaf de straat. Tussen de slaapkamer en berging is een CV ruimte (2,4 m2) met opstelplaats voor wasmachine en droger.

Bijzonderheden
Dit huis is alleen geschikt voor eenpersoons huishoudens of stellen. Dit huis is niet geschikt voor woningdelers.

Locatie
Gelegen in een dynamisch deel van het Amsterdamse centrum. Op loopafstand van gezellige terrassen, winkels, restaurants, theaters, musea, etc. van het Leidseplein en het Museumplein en de Spiegelstraat. Goed bereikbaar met openbaar vervoer. Betaald parkeren of dmv vergunningstelsel (wachttijd).


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Nationaal Monumenten Portaal.