Hall

TYPE

Monument

KAMERS

5

LOCATIE

Hall
Adres: Lendeweg 14
Vraagprijs: 1.200.000
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 1911
Ligging: aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen
Oppervlakte: 206 m²

Statig landhuis met vrij uitzicht en twee bijgebouwen in het buitengebied tussen Brummen en Apeldoorn
Waardig en vriendelijk eist dit landhuis zijn plek op aan de onverharde Lendeweg. De donkergroene afwerking van de buitenluiken en het hout steken prachtig af tegen de zacht witte gevels en het rieten dak. Een belofte van comfort en een perfecte staat van onderhoud die ook binnenshuis in elk vertrek volledig tot uiting komt.

De traditionele stijl is voelbaar door de hoge plafonds en fraai afgewerkte wanden. De dubbele schuifdeuren met glas in lood die de woonkamer en keuken scheiden creëren een warme ambiance, net als de open haard. De landelijke stijl van de woonkeuken vormt een schitterend geheel met de dubbele openslaande deuren, aan beide zijden van de keuken. Samen met de openslaande deuren van de living is het buitengevoel weergaloos. Helemaal doordat u aan alle zijden van deze woning onbelemmerd vrij zicht heeft.

Het in 2004 gerenoveerde landhuis, met energielabel A, blinkt uit in rustig en geriefelijk wonen. Zo is de werkkamer op de benedenverdieping aan de voorzijde gelegen en gescheiden van de andere vertrekken. Ook de beide slaapkamers op de bovenverdieping zijn separaat gesitueerd.

Levensloopbestendig
De bijgebouwen, gerealiseerd in 2015 en 2019, sluiten naadloos aan op de oorspronkelijke uitstraling van de woning uit 1911. In de aanbouw, die verbonden is met het landhuis, kan eenvoudig een ruime slaapkamer met badkamer gecreëerd worden. Zo maakt u het huis levensloopbestendig. Of misschien tovert u deze ruimte liever om tot een bijzondere B&B. Samen met de grote, lichte ruimte van het andere bijgebouw zijn er tal van mogelijkheden.

Onder architectuur aangelegde tuin
Het landhuis ligt prachtig onder de vleugels van het groen van Natura 2000. De traditionele stijl en de onder architectuur aangelegde tuin zijn volledig in harmonie met het landschap.
De Empese en Tondese Heide liggen vlakbij. Dagelijks kunt u reeën en andere wilde dieren zien. Kijkend naar de zonsondergang aan de achterzijde van het huis, zonder visuele obstakels, stromen uw dromen vrij.

Welke plannen u ook heeft, deze levensloopbestendige woning met mogelijkheden tot een B&B of een kantoor aan huis, staat voor u klaar. Met de A50 en de A1 op een kwartier rijafstand, zijn alle richtingen van ons land bereikbaar.


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Nationaal Monumenten Portaal.