Acquoy

TYPE

Monument

KAMERS

6

LOCATIE

Acquoy
Adres: Lingedijk 116
Vraagprijs: 625.000
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 1780
Ligging: aan rustige weg, beschutte ligging, landelijk gelegen
Oppervlakte: 185 m²

Karakteristieke en sfeervolle woonboerderij aan de idyllische Lingedijk.

WEGENS DE OVERWELDIGENDE BELANGSTELLING ZIJN DE KIJKDAGEN VOL EN KUNNEN WIJ HELAAS GEEN NIEUWE BEZICHTIGINGEN PLANNEN.

Wie deze sfeervolle woonboerderij betreedt, wordt spontaan verliefd. Vanaf de eerste stap voelt, proeft en ziet u de authentieke sfeer. Oude gebinten, een voormalige hooizolder die is omgetoverd tot overloop met een raam in het oude hooiluik, en een opkamer waar nu heerlijk geslapen wordt. En niet te vergeten de open haard die als een goedige wachter over de royale living waakt. Alle elementen van het vroegere boerenleven zijn naadloos in de gemakken van deze tijd geïntegreerd. De kleurrijke inrichting draagt bij aan de charme van het geheel. U vindt hier comfort en veel meer ruimte dan de voorzijde doet vermoeden.

Lieflijk
Het groen dat de voorgevel omhult, maakt dit huis tot een veilige haven. Lieflijk, bijna bescheiden ligt deze woonboerderij aan de idyllische Lingedijk van het dorp.

Veel privacy
Groen dat ook in de rijkelijk begroeide achtertuin de boventoon voert. Het terras en achterliggende gazon met borders bieden veel privacy. De kas waarin van alles groeit en bloeit daagt de tuinliefhebber uit om zijn eigen paradijs te creëren.

Gunstige ligging in de Betuwe
De gunstige ligging van Acquoy in de driehoek A2-A15-A27 maakt deze woonboerderij tot een centrale plek. Op het eigen terrein heeft u de beschikking over twee parkeerplaatsen. Deze charmante hoeve biedt volop mogelijkheden om landelijk wonen en werken met elkaar te combineren. In de de prachtige omgeving van de Betuwe, waar rivieren en fruitteelt een bijzonder landschap vormen, kunt u naar hartelust fietsen, wandelen en watersporten.

Download het magazine van deze woning met foto’s, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering!

Deze woonboerderij wordt u collegiaal aangeboden door De Landerije Makelaars en Mutters Makelaardij.


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Nationaal Monumenten Portaal.