Andel

TYPE

Monument

KAMERS

6

LOCATIE

Andel
Adres: Mr S. Naaijenstraat 12
Vraagprijs: 795.000
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 1938
Ligging: aan rustige weg, beschutte ligging, open ligging, landelijk gelegen
Oppervlakte: 178 m²

Aan de Mr. S. Naaijenstraat, langs de Hoge Maasdijk, staat deze boerderij uit 1938. Een bijzonder object met tal van mogelijkheden om aangenaam wonen te combineren met werk of een ruimte vragende hobby. Ook het houden van paarden behoort, dankzij een perceel weiland achter de boerderij, tot de mogelijkheden. De boerderij bestaat uit een woning met aansluitend de deel erachter. Het woongedeelte biedt alle comfort en is instapklaar. De deel is in gebruik als schuur met inpandige kantine en op de zolder is kantoorruimte gemaakt. Achter de boerderij staan in serie -aan elkaar- drie imposante bedrijfshallen. De tuin aan de voorzijde, met gezellig tuinhuis en zicht op de Maasdijk, biedt alle ruimte om buiten te genieten.

Mooi wonen en perfect werken
De rustieke uitstraling van de boerderij aan de buitenzijde krijgt binnen een passend vervolg. De klassieke entree biedt een warm welkom in de entreehal. Daarachter ziet u de eetkamer en zitkamer, halfopen met elkaar verbonden en beide met prachtige schouw en houtkachel. Ook fraai is de nieuwe keuken (2019) die een plek heeft gekregen in de opkamer. Verder is gekozen voor een badkamer op de begane grond. Boven treft u drie slaapkamers, alle drie met veel kastruimte; en de masterbedroom bovendien met airco. Vanaf de overloop is er toegang tot de grote en hoge zolder. De deel is nu ingericht met onder andere een kantoor en kantine, maar er is ook alle ruimte om een camper te stallen. De deel bij de woning betrekken? Ook dat kan natuurlijk.

Tuin en bedrijfshallen
De plek waar wordt gewerkt, bevindt zich vooral achter de woning. De drie grote en professionele bedrijfshallen met stalen spanten, krachtstroom, heaters en overheaddeuren bieden alle ruimte voor een bedrijf aan huis. De aanwezige apparatuur wordt eventueel ter overname aangeboden. Een van de plekken waar volop kan worden genoten, is natuurlijk de tuin. Mooi aangelegd aan de voorzijde met veranda en vijver, en niet onbelangrijk, met uitzicht op de Maasdijk. Achter de woning tot slot, ligt nog een flink perceel weiland van 8.150 m². Duidelijk mag zijn dat de mogelijkheden op deze prachtige plek legio zijn.

Download het magazine van deze woning met foto’s, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering!


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Nationaal Monumenten Portaal.