Vlaardingen

TYPE

Monument

KAMERS

3

LOCATIE

Vlaardingen
Adres: Oosthavenkade 27 B
Vraagprijs: 375.000
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 1889
Ligging: aan water, aan vaarwater
Oppervlakte: 89 m²

In een compleet gemoderniseerd gebouw uit 1889, in een rustige, hippe buurt met relatief veel jonge mensen ligt dit uiterst luxe en moderne driekamer appartement met balkon.

Het is gelegen in het historische centrum van Vlaardingen, met winkels, het gezellige straatbeeld voorzien van diverse terrasjes en de wandelpromenade, het theater op loopafstand en via de metro ben je in een kwartier in centrum-Rotterdam.
De uitvalswegen zoals A20 en A4 liggen in de directe omgeving.

Indeling

Begane grond
Centrale entree. Toegang naar de gemeenschappelijke hal met trapopgang naar de verdiepingen.

Eerste verdieping
Entree, ruime gang met een modern toilet. De gang biedt de toegang verder naar de twee achtergelegen slaapkamers. Aan de achterzijde is het balkon gesitueerd.
Moderne badkamer welke is voorzien van een inloopdouche en een wastafel. Berg-/wasruimte alwaar de wasmachineaansluiting en de cv-ketel is gesitueerd.
Een lekkere ruime woon-eetkamer met een open moderne keuken die is voorzien van een werkeiland en inbouwapparatuur. De woonkamer is voorzien van grote raampartijen die een leuk en levendig beeld geeft over de voorgelegen binnenhaven met ligplaatsen.

Het gehele appartement is voorzien van een visgraatvloer met vloerverwarming en strak afgewerkte wanden in moderne tinten.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 1889
– Rijksmonument
– Woonoppervlakte 89 m²
– Bijdrage VVE is € 165,– per maand
– Dubbel glas
– Compleet gerenoveerd

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.