Beusichem

TYPE

Monument

KAMERS

11

LOCATIE

Beusichem
Adres: Oranjestraat 2 – 4
Vraagprijs: 1.850.000
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 1835
Ligging: aan rustige weg, beschutte ligging
Oppervlakte: 663 m²

Absolute topvilla. Volledig gerenoveerd en verbeterd; instapklaar en voorzien van alle luxe en comfort.

We nemen u graag mee naar de rustige Oranjestraat, een lommerrijke straat nabij de Oranjehof en een fijne plek met nauwelijks verkeer. Een toplocatie, dat mag duidelijk zijn. Fier staat deze villa er al, sinds 1835. Onveranderd qua uitstraling met fraaie ornamenten, balkons en erkers, maar natuurlijk met alle comfort, gemak en luxe van nu. De villa is namelijk volledig gerenoveerd en verbeterd. Met deze villa beschikt u over vier verdiepingen aan woon-, leef- en werkruimte van het hoogste comfort en niveau. En bovendien: instapklaar, dat is een feit. Alles, maar dan ook echt alles klopt aan dit aanbod. Zo sluit de onder architectuur aangelegde tuin, een samenspel van speels en strak en ruimtelijk en groen, perfect aan bij de sfeer die de villa ademt. Heerlijk vrij. Met bovendien de luxe van een prachtig binnenzwembad met harmonica-pui en terras. Kom binnen!

Luxe en stijl gaan perfect samen
De allure en grandeur van vroeger is op fraaie wijze bewaard gebleven in de kamers op de parterre. U ziet aan de voorzijde, links en rechts van de entree – met daarboven een balkon – twee erkers van respectievelijk de stijlvolle herenkamer en de eetkamer met daarachter de woonkeuken. Daarachter bevinden zich nog eens twee riante kamers, de zitkamer en de tweede eetkamer. Overal treft u en-suite schuifdeuren, fraaie haarden, glas-in-lood, vaste kasten, hoge sierplafonds en eikenhouten of Belgisch hardstenen vloeren. Een tussenhal met tweemaal openslaande deuren maakt op treffende en passende wijze de verbinding tussen villa en het later gebouwde zwembad. Boven zorgen twee verdiepingen voor een zee aan ruimte, vijf slaapkamers waaronder een luxe masterbedroom met eigen badkamer, inloopkast en dressing room. Verder beschikt u over in totaal drie badkamers en een volwaardig souterrain met schitterende wijnkelder en werkruimte.

Tuin in het hart van Beusichem
De fraaie en riante onder architectuur aangelegde tuin ligt rondom de villa en wordt omheind door hekwerk en hagen. De voortuin aan de voorzijde grenst aan rustige straat met prachtige ranke bomen. Rechts is de toegangspoort voor auto’s met helemaal achterin parkeerruimte en de garage. De achtertuin ligt fantastisch besloten naast villa en zwembad. De tuin is ingericht met gazon, een speelveld, bomen, borders en een fraaie vijver. Meerdere terrassen bij villa en zwembad maken het wonen hier meer dan geweldig.

Download het magazine van deze woning met foto’s, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering!


Alle monumenten

Op de kaart gezet

NMo op social media

Blijf op de hoogte

Alle evenementen

in één agenda

ALLES OVER NATIONALE MONUMENTEN

Het Nationaal Monumenten Portaal is een initiatief van de Nationale Monumentenorganisatie. Het uitgangspunt van de Nationale Monumentenorganisatie (NMo) is om monumenten efficiënt te behouden en beheren. Dat doen wij door de kennis en expertise in het Nederlandse monumentenveld samen te brengen en landelijk monumenten te verwerven. Ook voor u hebben wij een breed aanbod: of u er nu op uit gaat, wilt kopen of informatie zoekt over uw monument, het komt hier allemaal samen. Meer weten over ons?

Lees verder >

DOELSTELLINGEN NMo

  • Versterken van samenwerking tussen monumentenbeherende organisaties
  • Bevorderen en uitwisselen van kennis en deskundigheid omtrent monumentenzorg
  • Versterken van binding tussen de monumentensector en het publiek
  • Bijeenbrengen van vraag en aanbod
  • Het opvangen van monumenten die door andere partijen afgestoten worden

Lees verder >

Doneer

Help ons met het bewaren van onze prachtige monumenten in heel Nederland! Met uw hulp kunnen wij dit realiseren.
De NMo is aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).