's-gravenhage

TYPE

Monument

KAMERS

4

LOCATIE

's-gravenhage
Adres: Oranjestraat 6 B
Vraagprijs: 1.195.000
Bouwvorm: nieuwbouw
Bouwjaar: 1875
Ligging:
Oppervlakte: 166 m²

Oranjestraat 6 B | Bouwnummer 6.3

Statig wonen in hartje Den Haag!

Achter de monumentale gevels van twee statige herenhuizen in de Oranjestraat worden 15 luxe stadsappartementen gerealiseerd. De prachtige panden met authentieke details blijven behouden, maar worden tevens in een eigentijds nieuw jasje gestoken. De combinatie van modern en klassiek geeft een unieke uitstraling aan deze uitzonderlijke appartementen.

Klinkt dit als muziek in uw oren? Dan zou dit 4-kamer appartement wel eens uw droomhuis kunnen zijn!

Bouwnummer 6.3
Bij binnenkomst in dit monumentale gebouw arriveert u in de chique marmeren hal met prachtig versierde plafonds. De historie van dit pand is duidelijk zichtbaar. Het sierlijke trappenhuis past helemaal bij de authentieke stijl en op elke etage zijn de plafonds bezaaid met gracieuze versieringen en boven de deurposten vindt u ornamenten die beter kunnen worden omschreven als ware kunstwerken, wauw!

Via het trappenhuis bereikt u de eerste verdieping waar dit 4-kamer appartement van maar liefst ca. 166 m2 gelegen is. Bij binnenkomst wordt u meteen weggeblazen door de immens hoge plafonds van ca. 4,4 meter, rijkelijk versierd met sierlijke ornamenten. De ruime woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het gebouw met hoge ramen waardoor het appartement zeer licht en ruimtelijk is. U heeft prachtig uitzicht over de Paleisstraat. Wat helemaal bij de sfeer van dit prachtige appartement past is de hardstenen schouw, een echte eyecatcher! Wat deze ruimte tevens zo uniek maakt is de prachtige serre verdeeld over de gehele breedte van het gebouw, deze kunt u vanuit de gigantische woonkeuken, met mogelijkheid tot een kookeiland, bereiken via de fraaie ensuite deuren.

Aan de voorzijde van het appartement is een zeer ruime slaapkamer gelegen met openslaande deuren naar het wuifbalkon en toegang tot de badkamer. Aan de achterzijde is de tweede royale slaapkamer gelegen, ook deze slaapkamer heeft toegang tot de serre. Het volledige appartement wordt voorzien van vloerverwarming.

Heeft u specifieke wensen voor de badkamer en keuken? Dat komt goed uit! Het appartement wordt casco opgeleverd dus u kunt de badkamer en keuken geheel naar eigen smaak inrichten.

Tevens heeft het appartement een eigen berging in de kelder en de mogelijkheid tot het aanschaffen van een parkeerplaats.

Specs:
– 4-kamer appartement
– Twee slaapkamers
– Twee badkamers (casco)
– Gebruiksoppervlakte van ca. 166 m2 inclusief serre
– Hoge plafonds van ca. 4,4 meter hoog
– Berging van ca. 8 m2
– Mogelijkheid tot het aanschaffen van een parkeerplaats: €40.000,-
– Vloerverwarming
– Ornamenten & authentieke details
– Rijksmonument
– Bouwjaar 1875, eigen grond
– Project notaris: Van Buttingha Wichers Notarissen
– Ouderdoms- en niet-bewonersclausule van toepassing
– Energielabel niet van toepassing (Rijksmonument)

De transformatie is in volle gang! De oplevering (casco) wordt verwacht in Q3 van 2021.

Locatie
In het Koninklijke Hofkwartier worden deze chique appartementen gerealiseerd. Dit is de perfecte locatie waar u kunt genieten van een gemoedelijke woonomgeving, maar tevens binnen no-time de gezelligheid en drukte van de stad kunt opzoeken. Het “royal” Noordeinde ligt slechts één straat verderop, daar vindt u, naast het prachtige Paleis Noordeinde, vele gezellige restaurantjes, speciaalzaken en mooie winkels. Ook bereikt u binnen vijf minuten het bruisende stadscentrum van Den Haag. Liever een lange strandwandeling maken en lekker uitwaaien? Scheveningen is binnen 15 minuten te bereiken zowel met de fiets als met het openbaar vervoer. Deze locatie beschikt over alle gewenste capaciteiten en de koninklijke sfeer van het historische Haagse centrum is duidelijk voelbaar in Oranjestraat. Kortom, wonen aan de Oranjestraat betekent wonen in stijl!

Algemeen: Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Ondanks de zorg die wij aan de informatie besteed hebben, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onvolledigheid, actualiteit of onjuistheid. De woningen zijn niet volgens de meetinstructie gemeten, omdat dit feitelijk niet mogelijk is.

* Foto’s en impressies geven een indruk van de binnenkant van het appartement. De werkelijke situatie kan afwijken.


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Nationaal Monumenten Portaal.