Schiedam

TYPE

Monument

KAMERS

n.b.

LOCATIE

Schiedam
Adres: Proveniershuis 15 3111 GD SCHIEDAM
Huurprijs: € 950
Bouwvorm: bestaande bouw
Oppervlakte: 84 m2
Oppervlakte perceel: 84 m2
Stoer en ruim tweekamer loft-appartement met prachtig uitzicht in de kap van het achterhuis van het imposante Proveniershuis. Het appartement bevind zich in het hoofdgebouw van het 18e-eeuwse Proveniershuiscomplex. De karaktervolle houten gebinten in combinatie met de hoge witte muren geven een warme en frisse uitstraling aan de zeer ruime woonkeuken en slaapkamer.

Indeling

Tweede verdieping
Gang met toilet en bergkast. Moderne badkamer (7 m2) met dubbele wastafel, ruime inloopdouche en opstelplaats wasmachine. Ruime woonkamer met moderne open keuken (46 m2). Het appartement ademt een loft-achtige sfeer met robuuste balken in het zicht. Sfeervolle ruime slaapkamer (21m2) met dakkapel. Vanuit de kamers heeft u prachtig uitzicht over de binnentuin van het hofje en de Schie.

Bijzonderheden
Dit appartement is niet geschikt voor woningdelers of studenten en vanwege de diverse trappen ook niet voor mensen met verminderde mobiliteit.

Locatie
Prachtig gelegen aan het water, op loopafstand vanaf het Station Schiedam Centrum en de binnenstad van Schiedam. Uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Ook het winkelhart, theater, gemeentehuis en andere voorzieningen zijn op loopafstand. In de directe omgeving is parkeergelegenheid aanwezig.


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.