Amsterdam

TYPE

Monument

KAMERS

5

LOCATIE

Amsterdam
Adres: Paramaribostraat 63 1
Vraagprijs: 700.000
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 1930
Ligging: aan rustige weg, in woonwijk
Oppervlakte: 107 m²

Zeer ruim dubbel woonhuis van 107 m2 met comfortabel balkon aan de achterzijde, gelegen aan een rustige groene straat in de West-Indische buurt in de levendige Baarsjes. Het appartement heeft een eigen opgang en is verdeeld over een eerste en derde verdieping en beschikt over maar liefst 3 goed formaat slaapkamers, een royale badkamer met voldoende ruimte voor een ligbad, wastafelmeubel en inloopdouche en een comfortabel balkon aan de achterzijde gelegen op het zonnige westen. Doordat er een juiste indeling van de woning is met een doorzon woonkamer beschikt het appartement over bijzonder veel lichtinval. Genoeg ruimte en mogelijkheden, wel dient de woning van binnen nog afgewerkt te worden naar de wensen en het comfort van nu.
De locatie is gelegen tussen Oud West en Amsterdam Zuid in een rustige groene straat. In de buurt zijn vele restaurantjes, cafés en winkels voor de dagelijkse boodschappen. Het Rembrandtpark en het Vondelpark liggen om de hoek. Het betreft eigen grond.

Indeling:
De woning is verdeeld over de eerste en derde verdieping en kent de volgende indeling:
Eerste verdieping:
Entree op de eerste verdieping vanaf het portiek die bereikbaar is vanaf de straatzijde, binnenkomst in de centrale hal op de eerste verdieping uitgerust met een toilet met fontein. Toegang tot de eetkamer aan de achterzijde, die beschikt over een schuifpui naar het balkon. Middels een fijne ensuite is de eetkamer verbonden naar de zitkamer aan de voorzijde. Dit woongedeelte beschikt over diverse inbouwkasten. Vanwege de vele raampartijen betreft dit een uiterst licht appartement. Aan de achterzijde bevindt zich de dichte keuken. Naast de woonkamer aan de voorzijde bevindt zich de eerste ruime slaapkamer met inbouwkast.

Derde verdieping:
Trap naar boven naar de derde verdieping, overloop met grote technische ruimte met ernaast gelegen een ruime badkamer. Deze is groot genoeg voor een ligbad, wastafelmeubel en een inloopdouche. De twee ruime slaapkamers zijn gesitueerd aan de rustige tuinzijde.

Vereniging van Eigenaars:
– De Vereniging van eigenaars (VvE) Paramaribostraat 61-67 bestaat uit 6 appartementsrechten en wordt in eigen beheer uitgevoerd.
– De servicekosten bedragen thans circa €105,00 per maand.
– De vereniging heeft een MJOP op laten stellen voor het onderhoud van de komende jaren, het schilderwerk aan de buitenzijde staat voor 2023 op het programma.

Bijzonderheden:
– Conform de NEN2580 meting bedraagt de woonoppervlakte 107,22 m2.
– Conform de NEN2580 meting bedraagt de oppervlakte van het balkon circa 3,30 m2.
– De woning is gelegen op eigen grond.
– Gelegen in een rustige en kindvriendelijke straat.
– Kadastraal bekend: Sloten Noord-Holland M 2109 A3.
– Het betreft een gemeentelijk monument.
– Conform de BAG viewer is het bouwjaar 1930.
– Ruime dubbel woonhuis met zeer veel lichtinval door de grote raampartijen aan zowel de voor- als de achterzijde van de woning. Een praktische indeling met leuke woonkamer en eetkamer ensuite, dichte keuken en 3 goed formaat slaapkamers, gelegen op de grens tussen Oud Zuid en Oud West.
– In de koopovereenkomst zullen een niet zelfbewoningsclausule, ouderdomsclausule en asbestclausule worden opgenomen.

Omgeving:
Deze mooie bovenwoning is gelegen in een rustige en groene straat in de Paramaribostraat, vlakbij het Bonaireplein in de gewilde West-Indische buurt. Deze jonge buurt staat bekend om zijn levendigheid en de afgelopen jaren zijn er vele leuke voorzieningen bijgekomen. De Overtoom die om de hoek gelegen is biedt een scala aan diverse winkels, boetiekjes, restaurants en speciaalzaken. Bij het Surinameplein zijn diverse hotspots te vinden zoals Oslo en iets verderop het vernieuwde Bar Kosta met zijn gezellige terras. De levendige Kinkerstraat en Jan Pieter Heijestraat zijn ook twee geliefde winkelstraten die op enkele fietsminuten van de woning gelegen zijn. Voor sport en ontspanning liggen het Vondelpark en het Rembrandtpark op een steenworp afstand.
De woning is zeer gunstig gelegen nabij diverse uitvalswegen. Binnen 3 minuten bevindt u zich op de Ring A-10 van waaruit alle uitvalswegen te bereiken zijn. Schiphol is in een handomdraai te bereiken en er zijn verschillende bussen en trams die om de hoek op de Hoofdweg stoppen. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Parkeren door middel van een vergunningsstelsel.

Oplevering:
De oplevering zal plaatsvinden in overleg.


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Nationaal Monumenten Portaal.