Deventer

TYPE

Monument

KAMERS

2

LOCATIE

Deventer
Adres: Proosdijpassage 14
Vraagprijs: 275.000
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 1890
Ligging: in centrum
Oppervlakte: 72 m²

Mooie kans voor wie in de binnenstad wil wonen en een dakterras wil hebben!

Unieke kans voor een appartement met een royaal dakterras

Midden in de historische binnenstad van Deventer ligt dit leuke appartement op de eerste etage van het gebouw aan de Proosdijpassage. Het appartement is gelegen aan de achterzijde van het gebouw en heeft een eigen privé dakterras. De drukte van de binnenstad gaat aan je voorbij en eenmaal de voordeur uit sta je midden in het centrum met leuke winkels en restaurantjes.

Het appartement maakt onderdeel uit van een rijksmonument en heeft aan de achterzijde een gezamenlijke binnentuin. In de gewelvenkelder van het complex bevinden zich de bergingen. Het appartement is bereikbaar via een beveiligde entree met videofoon installatie.

Indeling: entree, modern toilet, badkamer met douche, wastafel en opstelplek wasmachine. Royale slaapkamer met toegang tot het zonnige dakterras. Ruime woonkamer met veel privacy en een royale, nog in te richten, open keuken.

Het gebouw stamt uit 1880 en is in 1992 verbouwd tot appartementencomplex. De servicekosten voor de Vereniging van Eigenaars bedragen € 120, – euro per maand. De verwarming is centraal geregeld via de stadsverwarming, het warme water via een elektrische boiler. Het appartement is van het gas af en de maandelijkse kosten voor stadsverwarming bedragen € 50,- en voor elektra € 50, -.


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Nationaal Monumenten Portaal.