Amsterdam

TYPE

Monument

KAMERS

4

LOCATIE

Amsterdam
Adres: Reguliersgracht 26 II
Vraagprijs: 1.070.000
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 1750
Ligging: aan water, aan rustige weg, in centrum, vrij uitzicht
Oppervlakte: 159 m²

Een riant bovenhuis van ruim 159 m² op rustige locatie met mooi uitzicht over de Reguliersgracht. Het appartement heeft o.a. een groot zonnig terras op het westen van 21 m² aan de woonkamer, onderscheidende maatvoering, lichte vide en drie riante slaapkamers. De woonkamer is breed en heeft een royale hoogte. In het midden is een open keuken in een u-opstelling met veel werkruimte. Het bovenhuis is verdeeld over in totaal drie verdiepingen.

Alle faciliteiten zoals winkels, scholen en musea zijn dichtbij, dit gedeelte van de binnenstad is een zeer gewilde woonomgeving!

Indeling:
Nette gemeenschappelijke gezamenlijk entree met een rechte goed beloopbare trap naar de voordeur van het appartement.
Een lichte doorzon woonkamer op deze verdieping met de voorzijde op het oosten en met de achtergevel op het westen, in de achtergevel is een glazen schuifpui gezet. Hierdoor wordt het terras, met veel zon, echt een verlengstuk van de woonkamer. Vanaf het terras is er uitzicht over de keurtuin in het carré van de Vijzelstraat, Keizers- en Herengracht.
De open keuken is in het midden en aan de grachtzijde is het zitgedeelte met openhaard. De slaapvertrekken zijn op de bovenste verdiepingen, in de kapverdiepingen zijn drie slaapkamers, twee badkamers en een speelse entresol gesitueerd.

Omgeving:
De woning is gelegen in de grachtengordel, een beschermd stadsgezicht van Amsterdam, aan een mooi gedeelte van de Reguliersgracht om de hoek van de Keizersgracht.
Een bijzonder aantrekkelijke woonomgeving door o.a. een uitgebreid aanbod van prettige winkels in de Utrechtsestraat en op loopafstand van het gezellige Amstelveld en de prachtige Amstel. De wijk wordt gekenmerkt door een dorpsachtig karakter. Uniek residentieel gedeelte van de grachtengordel.

Om de hoek op de Utrechtsestraat rijden tram 4 en bus 85. Tram 4 rijd tussen Centraal Station en de Rai.

Een onderscheidend appartement op een geweldige locatie. U kunt ons kantoor benaderen voor een afspraak of via de “plan een bezichtiging” op de Funda site.

Bijzonderheden:
– Licht bovenhuis van 159 m2
– Uniek terras aan het woongedeelte
– Zeer riante woonkamer met open haard
– Gelegen op eigen grond
– Goed functionerende VvE
– Drie slaapkamers en twee badkamers
– Gelegen in een Rijksmonument

VIDEO VIEWING!
Nu ook mogelijk, Video Viewing! Persoonlijke Rondleiding via Skype of FaceTime op afspraak!
Exclusief video rondleiding met persoonlijk contact met de makelaar. Bel ons kantoor tbv een afspraak!

——————————————————————————————

Spacious upper-level home spanning over 159 sqm in a quiet location with a beautiful view of Reguliersgracht canal.

The apartment includes a large sunny, west-facing 21 sqm terrace off the living room, exquisite proportions, a bright open gallery and three spacious bedrooms. The living room is wide and showcases tall ceilings. At the center is an open-plan U-layout kitchen with ample workspace.
The upper-level home spans a total of three floors.

The property is close to all amenities, such as shops, schools and museums, this part of the city center is highly sought-after!

Layout

Well-presented communal entrance with a straight, comfortable staircase leads up to the front door of the apartment.

A bright dual-aspect living room on this floor, facing east at the front and west at the rear. Sliding glass doors have been installed in the rear facade, connecting to the terrace and creating a fabulous indoor-outdoor flow.

The terrace offers a view of the ornamental garden below, on the intersection of Vijzelstraat, Keizersgracht and Herengracht.
The open-plan kitchen is positioned at the center, the sitting area with a fireplace faces the canal. The bedrooms are on the top floors, with three bedrooms, two bathrooms and a quirky mezzanine.

Area:
The property is in Amsterdam’s historic canal belt area, a protected cityscape, on a beautiful stretch of Reguliersgracht around the corner from Keizersgracht.

An exceptionally appealing residential area, home to a fabulous array of shops on Utrechtsestraat and within walking distance of bustling Amstelveld and the stunning Amstel River. The neighborhood has a distinct small-town feel. A unique residential part of the canal belt.

Around the corner, on Utrechtsestraat, are stops for tram 4 and bus 85. Tram 4 offers direct service to and from Central Station and Rai.

An unparalleled apartment is a prime location. Please get in touch with our office for an appointment or schedule via the “plan een bezichtiging” button on the Funda site.

Specifications

Bright upper-level home spanning 159 sqm
Unique terrace off the living area
Expansive living room with a fireplace
Freehold property
Well-managed HOA
Three bedrooms and two bathrooms
Situated in a listed national heritage property (Rijksmonument)
For more information about potential subsidies, please consult the website of Nationaal Monumenten Portaal, Restauratiefonds and Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed

VIDEO VIEWING!
Now also possible, Video Viewing! Personal Tour via Skype or FaceTime by appointment!
Exclusive video tour with personal contact with the broker. Call our office for an appointment!


Alle monumenten

Op de kaart gezet

NMo op social media

Blijf op de hoogte

Alle evenementen

in één agenda

ALLES OVER NATIONALE MONUMENTEN

Het Nationaal Monumenten Portaal is een initiatief van de Nationale Monumentenorganisatie. Het uitgangspunt van de Nationale Monumentenorganisatie (NMo) is om monumenten efficiënt te behouden en beheren. Dat doen wij door de kennis en expertise in het Nederlandse monumentenveld samen te brengen en landelijk monumenten te verwerven. Ook voor u hebben wij een breed aanbod: of u er nu op uit gaat, wilt kopen of informatie zoekt over uw monument, het komt hier allemaal samen. Meer weten over ons?

Lees verder >

DOELSTELLINGEN NMo

  • Versterken van samenwerking tussen monumentenbeherende organisaties
  • Bevorderen en uitwisselen van kennis en deskundigheid omtrent monumentenzorg
  • Versterken van binding tussen de monumentensector en het publiek
  • Bijeenbrengen van vraag en aanbod
  • Het opvangen van monumenten die door andere partijen afgestoten worden

Lees verder >

Doneer

Help ons met het bewaren van onze prachtige monumenten in heel Nederland! Met uw hulp kunnen wij dit realiseren.
De NMo is aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).