Haarlem

TYPE

Monument

KAMERS

n.b.

LOCATIE

Haarlem
Adres: Spaarne 17 2011 CD HAARLEM
Huurprijs: € 1.150
Bouwvorm: bestaande bouw
Ligging: Stadscentrum en aan een rivier
Oppervlakte: 73 m2

Kantoorunit (73 m2, 2 kamers) op de tweede verdieping van 18e eeuws stadspaleis aan de achterzijde, op loopafstand van het station en het winkelgebied.

Indeling
In het Hodshon huis zijn naast de Koninklijke Hollandsche Maatschappij der Wetenschappen diverse bedrijven gevestigd. De in 1903 gebouwde aula is te huur voor representatieve ontvangsten en vergaderingen. De stijlkamers van het Hodshon Huis behoren tot de absolute top van Neoclassicistische interieurs in Nederland.

Begane grond:
Entree via de voordeur, achterdeur of binnenplaats aan de zijkant. Via het (dienst)trappenhuis of met de lift bereikt u de tweede verdieping.

Tweede verdieping:
De kantoorunit bestaat uit twee ruimtes en is aan de achterzijde gelegen. Vanuit de unit is prachtig zicht op de ‘cour’ (de oude binnenplaats) en op de binnentuin. De kamer betreft een voormalige slaapkamer en bestaat uit een grote ruimte en een aparte keuken met daaraan geschakeld een tweede ruimte.

De toiletgroep (2 toiletten) wordt gedeeld door alle huurders van de tweede verdieping (totaal 3 kantoorunits).

Bijzonderheden:
De in 1904 gebouwde aula is te huur voor representatieve ontvangsten en vergaderingen. Hiervoor geldt een kortingstarief van 25% voor u als huurder van het gebouw.

Er is een gemeenschappelijke fietsenstalling.

Er zijn geen parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar.

Locatie:
Gelegen aan het Spaarne aan de rand van het centrum van Haarlem, goed bereikbaar per openbaar vervoer. NS station Haarlem is op 20 minuten lopen gelegen. Parkeren betaald in de directe omgeving. Garage de Appelaar is op korte loopafstand


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Nationaal Monumenten Portaal.