Spaarnwouderstraat 19A - Haarlem

Haarlem

TYPE

Monument

KAMERS

n.b.

LOCATIE

Haarlem
Adres: Spaarnwouderstraat 19A 2011 AA HAARLEM
Huurprijs: € 1175
Bouwvorm: bestaande bouw
Oppervlakte: 73 m2
Oppervlakte perceel: 73 m2

In de 16de en 17de eeuw stonden in Haarlem vele bierbrouwerijen, waaronder brouwerij ’t Zeepaert (1597). Het erf van deze brouwerij liep vanaf het Korte Spaarne 15 door tot aan de de huidige Spaarnwouderstraat, en was aan die kant bebouwd met pakhuizen. Bij de restauratie van dit complex zijn 8 appartementen gerealiseerd, waarvan er nu twee ter huur worden aangeboden.

Indeling

Begane grond:
Entree via zowel de Spaarnwouderstraat als de statige entree aan het Korte Spaarne met toegang tot de gemeenschappelijke hal. Hier bevindt zich ook de gedeelde fietsenberging en de bij het appartement behorende berging (ca. 4 m²).

Eerste verdieping:
Entreehal. Slaapkamer (ca. 12,8 m2). Badkamer met douche en wastafel. Separaat toilet. Royale woonkamer (ca. 52 m2) met open keuken voorzien van afzuigkap en aansluitingen voor wasmachine en vaatwasser. De woonkamer is sfeervol en voorzien van een robuust moer- en kinderbintenplafond.

Locatie:
De woning bevindt zich in het centrum van Haarlem met alle gezellige winkels, theaters en horeca op korte afstand. Het appartement is goed bereikbaar per openbaar vervoer, te voet of per auto. Gelegen aan het Spaarne en dichtbij het Teylers Museum en parkeergarage De Appelaar. In de straat geldt betaald parkeren (met vergunning).

Spaarnwouderstraat 19A - HaarlemSpaarnwouderstraat 19A - HaarlemSpaarnwouderstraat 19A - HaarlemSpaarnwouderstraat 19A - HaarlemSpaarnwouderstraat 19A - HaarlemSpaarnwouderstraat 19A - Haarlem


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.