Spaarnwouderstraat 19B - Haarlem

Haarlem

TYPE

Monument

KAMERS

n.b.

LOCATIE

Haarlem
Adres: Spaarnwouderstraat 19B 2011 AA HAARLEM
Huurprijs: € 1175
Bouwvorm: bestaande bouw
Oppervlakte: 73 m2
Oppervlakte perceel: 73 m2

In de 16de en 17de eeuw stonden in Haarlem vele bierbrouwerijen, waaronder brouwerij ’t Zeepaert (1597). Het erf van deze brouwerij liep vanaf het Korte Spaarne 15 door tot aan de de huidige Spaarnwouderstraat, en was aan die kant bebouwd met pakhuizen. Bij de restauratie van dit complex zijn 8 appartementen gerealiseerd, waarvan er nu twee ter huur worden aangeboden.

Indeling

Begane grond:
Entree via zowel de Spaarnwouderstraat als de statige entree aan het Korte Spaarne met toegang tot de gemeenschappelijke hal met gedeelde fietsenberging en de bij het appartement behorende berging (ca. 4 m²).

Tweede verdieping:
Entreehal. Slaapkamer (ca. 12,8 m2). Badkamer met douche, wastafel en opstelplaats voor wasmachine. Separaat toilet. Royale woonkamer (ca. 52 m2) met open keuken voorzien van afzuigkap. De woonkamer met frans balkon is sfeervol en voorzien van een robuust moer- en kinderbintenplafond.

Bijzonderheden:
Huurprijs bedraagt €1.175,- + €12,50 voorschot water + €20,- voorschot schoonmaak

Locatie:
De woning bevindt zich in het centrum van Haarlem met alle gezellige winkels, theaters en horeca op korte afstand. Het appartement is goed bereikbaar per openbaar vervoer, te voet of per auto. Gelegen aan het Spaarne en dichtbij het Teylers Museum en parkeergarage De Appelaar. In de straat geldt betaald parkeren (met vergunning).

Spaarnwouderstraat 19B - HaarlemSpaarnwouderstraat 19B - HaarlemSpaarnwouderstraat 19B - HaarlemSpaarnwouderstraat 19B - HaarlemSpaarnwouderstraat 19B - HaarlemSpaarnwouderstraat 19B - HaarlemSpaarnwouderstraat 19B - HaarlemSpaarnwouderstraat 19B - HaarlemSpaarnwouderstraat 19B - HaarlemSpaarnwouderstraat 19B - HaarlemSpaarnwouderstraat 19B - Haarlem


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.