Stationsweg 14 - Olst

Olst

TYPE

Monument

KAMERS

5

LOCATIE

Olst
Adres: Stationsweg 14
Vraagprijs: 445.000
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 1865
Ligging: in centrum
Oppervlakte: 146 m²

UNIEK MONUMENTAAL HERENHUIS MET SLAAPKAMER EN BADKAMER OP DE BEGANE GROND

Op een centrale plek in het gezellige dorp Olst bieden wij deze bijzonder sfeervolle vrijstaande (gemeentelijk) monumentale woning aan, met diepe achtertuin en houten garage. De rust van een dorp en toch maar op tien kilometer van Deventer, gemakkelijk met de auto te doen of slechts enkele minuten met de trein. Lekker wandelen op de dijk langs de IJssel. Struinen in de natuur, sporten op de sportvelden vlak bij. Diverse basisscholen en de supermarkt in het dorp. Kortom, een unieke woning op een geliefde plek!

Binnen vindt u een heerlijke, lichte doorzonwoonkamer met een ruim eetgedeelte en een doorloop richting de gezellige keuken en bijkeuken. Met twee badkamers en maar liefst vier ruime slaapkamers, is dit een zeer riante woning met een aanzienlijk woonoppervlakte van 146 m². De fraaie, zonnige besloten achtertuin biedt plaats voor meerdere zitjes en is voorzien van een garage. Met een kelder, slaapkamer en badkamer op de begane grond, kan dit wel eens uw droomhuis zijn !

Begane grond:
Via de lange entree/hal zijn alle vertrekken bereikbaar. De woonkamer strekt zich uit over de gehele diepte van de woning en is voorzien van een mooie houten vloer. De hoge ramen zorgen voor een prettig lichtinval. Aan de voorzijde is de zithoek gesitueerd. Aan de achterzijde bevinden zich openslaande deuren die toegang bieden tot de tuin en het terras. Aan de andere zijde van de lange gang bevindt zich de toegang tot de slaapkamer en de badkamer op de begane grond. De badkamer is voorzien van een wastafel en een douche. Ook hier is rekening gehouden met het karakter van de woning en kan genoten worden van prachtige details. Aangrenzend bevindt zich de half openkeuken. Deze keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur en biedt de keuken toegang tot de kelder. Vervolgens loopt u door richting de bijkeuken, hier bevindt zich het toilet en de wasmachineaansluiting. Deze ruimte biedt voldoende opbergmogelijkheden en tevens toegang tot de tuin.

Eerste verdieping:
De ruime overloop geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, inloopdouche, toilet en dubbele wastafel.

Buiten:
Via de zijkant van de woning heeft u toegang tot de diepe achtertuin. Deze is voorzien van een terras en een garage. Gelegen op het Westen, hier vindt u makkelijk een plekje in de zon. Verder is de achtertuin omheint met een monumentale muur, wat zorgt voor prettige privacy in de tuin.

Algemeen:
– Gemeentelijk monumentaal object;
– Bouwtechnische keuring aanwezig (2023);
– Gedeeltelijke dubbel glas;
– Vrijstaande houten garage/berging;
– Energielabel G;
– Fraaie ligging in Olst (gemeente Olst-Wijhe) op een kwartier van Deventer en Zwolle;
– Op steenworp afstand van de IJssel en de uiterwaarden;

Stationsweg 14 - OlstStationsweg 14 - OlstStationsweg 14 - OlstStationsweg 14 - OlstStationsweg 14 - OlstStationsweg 14 - OlstStationsweg 14 - OlstStationsweg 14 - OlstStationsweg 14 - OlstStationsweg 14 - OlstStationsweg 14 - OlstStationsweg 14 - OlstStationsweg 14 - OlstStationsweg 14 - OlstStationsweg 14 - OlstStationsweg 14 - OlstStationsweg 14 - OlstStationsweg 14 - OlstStationsweg 14 - OlstStationsweg 14 - OlstStationsweg 14 - OlstStationsweg 14 - OlstStationsweg 14 - OlstStationsweg 14 - OlstStationsweg 14 - OlstStationsweg 14 - OlstStationsweg 14 - OlstStationsweg 14 - OlstStationsweg 14 - OlstStationsweg 14 - OlstStationsweg 14 - OlstStationsweg 14 - OlstStationsweg 14 - OlstStationsweg 14 - OlstStationsweg 14 - OlstStationsweg 14 - OlstStationsweg 14 - OlstStationsweg 14 - OlstStationsweg 14 - OlstStationsweg 14 - OlstStationsweg 14 - Olst


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.