Amsterdam

TYPE

Monument

KAMERS

3

LOCATIE

Amsterdam
Adres: Twee Koningskinderenstraat 2 3
Vraagprijs: 350.000
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 1950
Ligging: aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Oppervlakte: 50 m²

Een centraal gelegen, sfeervol en licht drie kamer hoekappartement op de derde en tevens bovenste woonlaag. De woning heeft een totale woonoppervlakte van circa 50 m² en bevindt zich in het geliefde Bos en Lommer. De woning beschikt over een lichte, ruime woonkamer met een breed balkon. Daarnaast is er een praktische keuken met een tweede balkon. Aan de achterzijde is een eetkamer met aansluitend de slaapkamer. Direct boven de woning is een externe berging. De erfpacht is afgekocht tot en met 31 mei 2055 en de Vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheerd door VvE Beheer Amsterdam.

Kortom een ideaal appartement met veel potentie en mogelijkheden!

Omgeving:
Het appartement is gelegen in de populaire wijk Bos en Lommer. Deze trendy buurt is erg in opkomst en dit resulteert in steeds meer hippe winkels, restaurants, cafés en andere hotspots zoals Florya, Kien, Podium Mozaiëk, NMAG & de bar, Bar Baarsch, Terrasmus en Hartje Bos. Zodra u de deur uitloopt vindt u diverse van deze restaurants/(eet)cafés maar ook allerlei buurtwinkels voor de dagelijkse boodschappen. Op korte loop/fietsafstand vindt u o.a. het Erasmus-, Wester- en Rembrandtpark, maar ook de Ten Katemarkt, De Hallen en de Jordaan. De verbindingen met het openbaar vervoer zijn uitstekend en de Ring A-10 is in enkele autominuten goed bereikbaar. Al met al dus een ideale locatie met alle voorzieningen binnen handbereik.

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.

Indeling:
Gemeenschappelijk trappenhuis met entree op de derde verdieping. Aan de voorzijde eetkamer met doorloop naar een slaapkamer. Aan de achterzijde is de ruime woonkamer met openslaande deuren naar het balkon (Oosten). Hier kunt u heerlijk zitten in de ochtend zon. De aparte keuken is ook gelegen aan de achterzijde met een balkon op het zuiden. Via de hal bereikt u de recent vernieuwde badkamer voorzien van een inloopdouche, wastafel, spiegel met meubel en toilet. In de hal is ook de meterkast met extra kastruimte. Direct boven de woning is een externe berging aanwezig.

Erfpacht en voorwaarden:
De jaarlijkse erfpachtcanon is afgekocht, het huidige tijdvak loopt tot 31 mei 2055. Algemene Bepalingen 2000 van de Gemeente Amsterdam zijn van toepassing.

De jaarlijkse erfpachtcanon zal vanaf 1 juni 2055 € 208,73 (exclusief indexatie) bedragen. De jaarlijkse canon is eeuwigdurend vastgesteld onder de gunstige voorwaarden van 2019. Algemene Bepalingen 2016 van de Gemeente Amsterdam zijn dan van toepassing.

Vereniging van Eigenaren:
Actieve Vereniging van Eigenaren genaamd “VvE Twee Koningskinderenstraat 1-17 ” bestaande uit 60 woningen in de Twee Koningskinderenstraat. Het beheer wordt gedaan door VVE beheer Amsterdam. De servicekosten bedragen €229,00 per maand.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1950;
– Energielabel E;
– Erfpacht afgekocht tot en met 31-5-2055;
– Bovenste woonlaag;
– Berging direct boven de woning gelegen;
– Twee balkons zowel gelegen op het zuiden als op het oosten;
– Woning is gelegen op de hoek;
– Woonoppervlakte circa 50 m² conform meetrapport;
– Aanvaarding in overleg;
– Notariskeuze aan koper, mits in de regio Amsterdam en koopakte volgens model Ring Amsterdam


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Nationaal Monumenten Portaal.