Rotterdam

TYPE

Monument

KAMERS

3

LOCATIE

Rotterdam
Adres: Westersingel 46 c
Vraagprijs: 655.000
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 1896
Ligging: aan water, in centrum
Oppervlakte: 110 m²

In hartje Rotterdam worden twee appartementen gerealiseerd in de statige, monumentale, 19e-eeuwse stadsvilla aan de Westersingel 46. De kans om naar de stad terug te keren en te genieten van een luxe 3-kamer appartement met balkon. Een werkelijk unieke locatie omdat er door de diepe achtergelegen binnentuin sprake is van rust en privacy, midden in het stadscentrum.
De appartementen worden vrijwel compleet opgeleverd. Dat resulteert in goede isolatie, luxe sanitair en een hoogwaardige afwerking. De keuken en vloer kunnen geheel naar eigen inzicht door u gekozen worden.

De Westersingel is het dynamische stadshart met de beeldenpromenade van de Culturele as voor de deur. De kosmopolitische vibe van de Witte de Withstraat en de Nieuwe Binnenweg vind je direct om de hoek. De nostalgie is hier voelbaar. Terwijl er tal van nieuwe, toonaangevende Rotterdamse voorzieningen in de directe omgeving zijn bijgekomen. Werkelijk alle stedelijke voorzieningen bevinden zich op loopafstand: het Centraal Station, stadsparken, scholen en de levendige Binnenweg met een sfeervol assortiment aan winkel en horeca.
Musea als Boijmans van Beuningen, het Nieuwe Instituut, de Kunsthal, het Depot, het Natuurhistorisch museum en tal van galleries bevinden zich in de directe omgeving.

Indeling:
Begane grond:
Er is een grote, gemeenschappelijke, klassieke hal met een marmeren vloer en een fraaie bordestrap. Het imposante trappenhuis, centraal in de villa, verleent toegang tot de verdiepingen.

3e verdieping:
Entree in een ruime hal met garderobe nis en dakraam. De hal biedt toegang tot de twee gelijkwaardige slaapkamers aan de voorzijde en de lichte woonkeuken en living aan de achterzijde. De woonkamer grenst aan het balkon op het westen en biedt vrij uitzicht op het groen van de achtergelegen tuinen. Volstrekte rust, midden in het centrum. Een overloop biedt toegang tot een luxe toilet, praktische was-/bergruimte en de luxe badkamer. De lichte ruimte is voorzien van een ruime inloop regendouche, een dubbele wastafel en een
tweede toilet.

Totaal circa 110 m2 (exclusief balkon van circa 7,5 m2).

De verkoop geschiedt in de vorm van een koop-/aannemingsovereenkomst. Dit houdt in dat het appartement gekocht wordt van de
huidige eigenaar en dat de aannemingsovereenkomst wordt gesloten met de zorgvuldig gekozen bouwer. Dit erkende bedrijf heeft veel ervaring met de bouw van dit type panden en gaat zorgdragen voor een goede oplevering van uw appartement. In de bijlage
bevinden zich de technische omschrijving, plattegronden, koop-/aannemingsovereenkomst en splitsingsakte.

Er is sprake van eigen grond.


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Nationaal Monumenten Portaal.