Theater in de tuin

In de prachtige kasteeltuin vertelt Hanna’floor het verhaal van ‘Vulkaankind’.

Hanna’floor van ‘De Rode Maan Muzikaal Verteltheater’ schrijft haar verhalen zelf en componeert haar eigen muziek. Ze heeft hier jarenlange ervaring mee. Haar voorstellingen zijn steeds weer verrassend en vernieuwend. Een groot plezier om naar te kijken en luisteren. 

Vulkaankind
Een meisje woont in een vulkaan, samen met haar vader. Soms barst ze zomaar uit van woede, net als een vulkaan. Daarom zijn sommige dieren best bang voor haar. Dan ontmoet ze een vriend die haar leert op een andere manier met haar boosheid om te gaan. Langzaam ontdekken de dieren dat het Vulkaankind een bijzonder meisje is.

De voorstelling is geschikt voor kinderen van 4 t/m 9 jaar en duurt ongeveer 50 minuten.

Na afloop kan je ook nog het kasteel rond met de pratende lantaarn. Alle ingrediënten voor een gezellige ochtend in Hernen.
Reserveren verplicht.

Kinderen nemen altijd deel aan de activiteit o.l.v. volwassenen. 

Van 23 juli t/m 18 augustus zijn er weer de Kids-Zomerweken op kasteel Hernen en is er elke dag die we open zijn iets extra’s te doen voor de kinderen. Als je op deze dagen de gewone toegangsprijs betaalt (€ 5,00) mag je met de “pratende lamp” op avontuur door het kasteel, ontdek je het spannende verhaal over de verdwenen toren en kan je gratis of tegen een kleine meerprijs meedoen met een superleuke activiteit. Klik hier voor het volledige programma. 

 

 

Datum

13-08-2024 tot 13-08-2024
 

Locatie

Kasteel Hernen
Dorpsstraat 40, Hernen
Meer informatie

Delen

Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.