De Hoop Zaandam

TYPE

Industrieel

CAPACITEIT

250

LOCATIE

Zaandam

Het terrein, waar verpakkingsmaterialen werden geproduceerd, is gelegen net aan de rand van Amsterdam Noord, heeft een oppervlakte van ruim 16.000m2, bestrijkt 3 adressen en bestaat in totaal uit zo’n 9 gebouwen. In een aantal van deze gebouwen zullen in totaal 186 ateliers beschikbaar gemaakt worden voor makers in de creatieve sector; decorbouwers, meubelmakers, kunstenaars etc. Met deze ondernemers zijn mooie samenwerkingen te realiseren.

Het complex is gelegen op industrieterrein ‘Achtersluispolder’, gelegen direct achter de Thorbeckeweg in Zaandam, welke aansluit op de Rijksweg A8 en de Amsterdamse ring A10. Het Barndegat ligt vooraan op het industrieterrein waar het met eigen vervoer goed bereikbaar is. Het complex is met het openbaar vervoer ook goed te bereiken.

Afhankelijk van soort productie zijn diverse ruimtes inzetbaar. In principe is hal 7, met een oppervlakte van 1800 m2 inzetbaar voor mediaproducties en kleinschalige events. Afhankelijk van activiteit en aantal gasten dient ontheffing danwel vergunning te worden aangevraagd. In dakconstructie mg niet gehangen worden.


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.