Industriepark Kleefse Waard – Gebouw KB

TYPE

Industrieel

CAPACITEIT

2500

LOCATIE

Arnhem

Het 90 hectare grote Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem is een voormalig terrein van de AKU (Algemene Kunstzijde Unie) en na 1941 in gebruik genomen door AkzoNobel. Het gebied is sinds 2003 getransformeerd tot een duurzaam en innovatief park voor cleantech bedrijven; bedrijven die energietransitie en milieu centraal hebben staan.

IPKW wordt daardoor gezien als één groot proefveld voor duurzaamheid, waar men samen met de bewoners, partners, kennisinstellingen, overheden en stakeholders werken aan een circulaire ambitie. Daarbij is alle output – aan grondstoffen, energie en kennis – van het ene proces of bedrijf input voor het volgende.

IPKW heeft de ambitie om in 2025 het meest duurzame bedrijventerrein van Nederland te zijn.

Op verschillende plekken op het park zijn ingerichte eventruimtes aanwezig. Deze ruimtes zijn geschikt voor meetings en congressen en voorzien van de benodigde standaard faciliteiten. De ruimtes in gebouw KB zijn niet ingericht voor events, echter wel goed inzetbaar voor tv- en filmproducties en grote evenementen op maat. Er zijn geen standaard faciliteiten zoals toiletten e.d. aanwezig.


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.