Landgoed-Trompenburgh
Nationaal Monumenten Portaal:

voor iedereen die een monument

wil beleven, kopen of huren.
Landgoed-Trompenburgh
Landgoed-Trompenburgh
Nationaal Monumenten Portaal:

voor iedereen die een monument

wil beleven, kopen of huren.
Landgoed-Trompenburgh
previous arrow
next arrow

Over de Nationale Monumentenorganisatie, initiatiefnemer van het Nationaal Monumenten Portaal

Het Nationaal Monumenten Portaal is een initiatief van de Nationale Monumentenorganisatie (NMo) omdat monumenten beleefd moeten worden en blijven. De NMo is een vereniging van professionele monumenten bezittende en exploiterende organisaties die onderling samenwerken, kennis en deskundigheid omtrent monumentenzorg delen met elkaar en met andere monumentenbezitters en -beheerders. De NMo zet zich in voor een sterke en sterk verbonden monumentensector.
Meer weten over de NMo? Klik dan hier.

Met het Monumentenportaal wordt iedereen uitgenodigd om het hele jaar door monumenten te beleven. Alleen dan kan draagvlak voor dit cultureel erfgoed blijven bestaan. Op het Monumentenportaal vind je honderden monumenten waarin je kunt logeren, eten, vergaderen, die je kunt bezoeken, waar je omheen kunt wandelen en fietsen, waar kinderen zich kunnen uitleven en waar je de stilte kan opzoeken. Daarnaast kun je op het Monumentenportaal ook een kijkje nemen in het aanbod van onze NMo Monumenten Makelaars: experts met een groot hart voor monumenten.
Ook NMo Monumenten Makelaar worden? Klik dan hier.

Het Monumentenportaal wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de steun van betrokken Partners die niet alleen de NMo, maar de gehele monumentensector een warm hart toedragen. Wij zijn hen bijzonder dankbaar voor hun vertrouwen en zijn trots op onze goede samenwerking.
Ook Partner worden van de NMo? Klik dan hier.

Monumenten kom je overal tegen, soms weet je niet eens dat waar je naar kijkt een monument is. Op het monumentenportaal kun je monumenten bekijken waar je in kan leven (monumenten die te koop of te huur staan) of monumenten die je kunt beleven. Mensen die van monumenten houden, landen op het Monumentenportaal. Zij besluiten om de monumenten op het portaal te bezoeken en dat is goed voor het levendig houden van onze monumenten. De Nationale Monumentenorganisatie biedt aanbieders van monumenten die te beleven zijn een gratis plek aan op het portaal. De enige tegenprestatie die wij vragen, is om op de eigen website een linkje (ons logo met of zonder tekst) naar het Monumentenportaal te plaatsen. Zo zorgen wij er samen voor dat velen kunnen genieten van monumenten!
Ook uw monument (kosteloos) op het Monumentenportaal plaatsen? Klik dan hier.

Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Nationaal Monumenten Portaal.