Comfortabel rustpunt

TYPE

Appartement

PERSONEN

LOCATIE

Heerlen

De Oliemolen, een rijksmonument uit 1502, is gelegen in Parkstad Limburg in hartje Zuid-Limburg. De molen ligt aan de rand van het Aambos en heeft een eigen stuwvijver, een heerlijke groene en waterrijke omgeving. Het is een prachtige plek om vakantie te vieren, of voor een lekker weekendje weg. Om de rust van onze gasten te garanderen, zijn onze verblijven niet geschikt voor (kleine) kinderen.

De locatie is uniek om in te verblijven. De molen is volledig functioneel en kent een rijke historie. De molen is door het echtpaar Reesink grondig gerestaureerd. Dit met respect voor de geschiedenis van dit rijksmonument. Naast een volledig werkende watermolen.

Er zijn drie comfortabele appartementen, ieder met een eigen badkamer en elk appartement heeft iets bijzonders. Als u even niets wenst te ondernemen, dan zal het u aan comfort niet ontbreken in uw appartement. Bij mooi weer nodigen bovendien de terrassen rondom de molen uit, die uitzien op de molenvijver, tuin of het bos.

De molen heeft een ruime eigen parkeer-gelegenheid en ligt op 10 tot 15 minuten lopen van het centraal station.


Alle monumenten

Op de kaart gezet

NMo op social media

Blijf op de hoogte

Alle evenementen

in één agenda

ALLES OVER NATIONALE MONUMENTEN

Het Nationaal Monumenten Portaal is een initiatief van de Nationale Monumentenorganisatie. Het uitgangspunt van de Nationale Monumentenorganisatie (NMo) is om monumenten efficiënt te behouden en beheren. Dat doen wij door de kennis en expertise in het Nederlandse monumentenveld samen te brengen en landelijk monumenten te verwerven. Ook voor u hebben wij een breed aanbod: of u er nu op uit gaat, wilt kopen of informatie zoekt over uw monument, het komt hier allemaal samen. Meer weten over ons?

Lees verder >

DOELSTELLINGEN NMo

  • Versterken van samenwerking tussen monumentenbeherende organisaties
  • Bevorderen en uitwisselen van kennis en deskundigheid omtrent monumentenzorg
  • Versterken van binding tussen de monumentensector en het publiek
  • Bijeenbrengen van vraag en aanbod
  • Het opvangen van monumenten die door andere partijen afgestoten worden

Lees verder >

Doneer

Help ons met het bewaren van onze prachtige monumenten in heel Nederland! Met uw hulp kunnen wij dit realiseren.
De NMo is aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).