Grand Hotel De Draak

TYPE

Middeleeuws stenen gebouw

PERSONEN

110

LOCATIE

Bergen op Zoom

❤️ VALENTIJNSACTIE: Vier de dag van de liefde en geniet samen met uw Valentijn van een romantisch diner in Restaurant 1397.

Speciaal voor u en uw Valentijn heeft chefkok Torben Bouterse met zijn keukenteam een romantisch 6 gangen menu gemaakt. Dit menu bevat prachtige ingrediënten waaronder oester, coquilles, ganzenlever en truffel.

Geniet optimaal van dit Valentijnsmenu en blijf overnachten in één onze prachtige hotelkamers. Boek uw overnachting in combinatie met een Valentijnsmenu all-in en ontvang 20% korting op uw verblijf.

Voor meer informatie zie hier.

 

Grand Hotel de Draak is het oudste hotel en tevens de oudste onderneming van Nederland. Een bezoek aan ons hotel neemt je mee terug naar de middeleeuwen met hedendaags comfort. Bergen op Zoom heeft een fraai winkelcentrum, bezit meer dan 300 Rijksmonumenten, waaronder het Markiezenhof (1485), de Peperbus (1370), het Ravelijn (1703); het is een onontdekte parel in Zuid-West Nederland. In 2022 vieren we het 625 jaar bestaan: ononderbroken gastvrijheid. De Draak beschikt over 62 4-sterren superior hotelkamers, 2 vergaderzalen, Restaurant 1397, Wellness en Fitness.


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.