The Fallon Hotel Alkmaar

TYPE

Cellen­complex

PERSONEN

102 kamers

LOCATIE

Alkmaar

VALENTIJNSACTIE: Valentijnsdag bij The Fallon Hotel Alkmaar ❤️

Valentijn is de dag om de liefde te vieren! Kom samen met je Valentijn genieten van een heerlijk nachtje weg en geniet ’s avonds van een romantisch 3-gangen diner in ons restaurant.  Wie verras jij met Valentijnsdag? 

Kijk op de website van The Fallon Hotel Alkmaar voor ons Valentijns arrangement.  Link: https://sheetz.nl/thefallonalkmaar/arrangementen.html

 

Met een ligging in het sfeervolle centrum van Alkmaar, nabij de stranden van Bergen en Egmond aan Zee, luchthaven Schiphol en bruisend Amsterdam is The Fallon Hotel Alkmaar een perfecte keuze voor een luxe verblijf in een modern boutique hotel. Het boutique hotel is gevestigd in het voormalige gevangenisgebouw Schutterswei.

Met faciliteiten als Chromecast, een flatscreen televisie en een Nespressomachine op de kamer, een heerlijke inloopdouche en voldoende parkeergelegenheid garandeert The Fallon een ontspannen verblijf. Leuke bezienswaardigheden als de Alkmaarse kaasmarkt en een uitstekende verbinding met zowel het openbaar vervoer als het wegennet maken een zakelijk verblijf of een heerlijk weekendje weg in eigen land meer dan comfortabel.


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.