Diemerzeedijk 27C - Amsterdam

Amsterdam

TYPE

Monument

KAMERS

4 kamers

LOCATIE

Amsterdam
Adres: Diemerzeedijk 27C 1095 KK AMSTERDAM
Huurprijs: € 2.250
Bouwvorm: bestaande bouw
Ligging: Aan de dijk
Oppervlakte: 107 m2

Aan de Diemerzeedijk in Amsterdam ligt het statige Gemeenlandshuis. Het pand heeft een uitgebreide historie en heeft tot 2008 voor bijna 275 jaar gediend als het onderkomen van het ‘Hoogheemraadschap van den Zeeburg en Diemerdijk’ en haar rechtsopvolgers. Dit waterschap beheerde de dijk van de Zuiderzee tussen Amsterdam en Muiden.
Vandaag de dag biedt het pand onderdak aan diverse kantoorgebruikers, waarbij de ruimte op de begane grond is ingericht als museumhuis. Te huur wordt aangeboden een representatieve kantoorruimte op de eerste verdieping in het Gemeenlandshuis.

Indeling 

Souterrain:

Het kantoor is bereikbaar via de gemeenschappelijke entree aan de tuinzijde/achterzijde van het hoofdhuis. Onderweg naar de eerste etage passeert u de statige entreehal op de bel-etage met imposant stucwerk van Christiaan Wittenbeeker. Ook passeert u de insteekverdieping met gedeelde toiletvoorziening.

Eerste etage: 

Op de eerste etage bevindt zich de entree van de kantoorunit. Aan de voorzijde bevinden zich drie kamers (twee kamers van 14,5 m2 en een van 18 m2) met prachtig uitzicht over de dijk en water. Aan de tuinzijde (Zuidzijde) is een lichte kamer gelegen (18 m2)  en de pantry (7,5 m2). Vanuit deze ruimten is er prachtig zicht op de tuin en de in de verte voorbijvarende schepen op het Amsterdam Rijnkanaal.

Oppervlakte: In totaal ca. 107 m² (inclusief aandeel in de algemene ruimte) gelegen op de eerste verdieping linkerzijde. De oppervlakte van de ruimte(n) zelf is ca. 85 m².

Huur: € 2.250,– (excl. parkeerplaatsen, servicekosten en collectieve glasverzekering). Hendrick de Keyser brengt geen BTW in rekening over de huur van de kantoorruimte en parkeerplaatsen.

Servicekosten: Ten behoeve van de leveringen en diensten, waaronder levering van energie en waterverbruik, wordt een voorschotbedrag aangehouden van € 850,- per maand, excl. BTW, op basis van jaarlijkse nacalculatie. Een specificatie van de leveringen en diensten is op te vragen via ons kantoor.

Parkeren: Het Gemeenlandshuis beschikt over een eigen parkeerterrein. Voor de kantoorruimte zijn er (maximaal) vier parkeerplaatsen toegewezen met een jaarlijkse huurprijs van € 1.250,- per parkeerplaats.

Bezichtiging plannen?

Wilt u komen kijken of meer informatie? Neem dan contact op met KRK Bedrijfsmakelaars, Purperhoedenveem 7,  Amsterdam. tel. 020 44 000 00, amsterdam@krk.nl

 

Diemerzeedijk 27C - AmsterdamDiemerzeedijk 27C - AmsterdamDiemerzeedijk 27C - AmsterdamDiemerzeedijk 27C - AmsterdamDiemerzeedijk 27C - AmsterdamDiemerzeedijk 27C - AmsterdamDiemerzeedijk 27C - AmsterdamDiemerzeedijk 27C - AmsterdamDiemerzeedijk 27C - AmsterdamDiemerzeedijk 27C - AmsterdamDiemerzeedijk 27C - AmsterdamDiemerzeedijk 27C - AmsterdamDiemerzeedijk 27C - AmsterdamDiemerzeedijk 27C - AmsterdamDiemerzeedijk 27C - AmsterdamDiemerzeedijk 27C - Amsterdam


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.