Heiweg 8 - Vught

Vught

TYPE

Monument

KAMERS

5

LOCATIE

Vught
Adres: Heiweg 8
Vraagprijs: 825.000
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 1921
Ligging: in woonwijk, in bosrijke omgeving
Oppervlakte: 87 m²

Wat een plaatje! Charmant vrijstaand landhuisje “Angulus Ridet” (de lachende hoek) gesitueerd op hoekperceel op één van de mooiste plekjes van het Vughtse villapark. Ideaal voor klein gezin, liefhebbers van de traditioneel landelijke bouwstijl, ontworpen door architect F. van der Heijden. De woning heeft een oprit vanuit zijstraat naar de carport en de houten berging in de achtertuin. De tuin is omzoomd met volwassen groen en biedt dus veel privacy.

De Heiweg ligt direct tegenover de Vughtse Heide, op loopafstand van het prachtige bosmeer de “Ijzeren Man”. Zowel het centrum van ’s-Hertogenbosch als Vught zijn op korte (fiets) afstand gesitueerd. Een centrale ligging nabij de N65 met directe aansluiting op de A2 naar alle windrichtingen.

Bouwjaar: 1921
Verwarming: CV combiketel 2017
Energielabel: NTB
Perceeloppervlakte: 635 m²
Inhoud: ca. 380 m³
Woonoppervlakte: ca. 87 m²
Overige inpandige ruimte: ca. 12 m²
Externe bergruimte: ca. 12 m²

Het charmante huis is een van de weinige bewaarde oorspronkelijke landhuisjes van villapark Vught uit 1921. Niet alleen het romantische gevelaanzicht, maar ook verschillende fraaie historische details bleven buiten en binnen bewaard. De verkoper zoekt een koper die met enthousiasme en respect omgaat met dit bijzondere erfgoed. Wij wijzen u hiervoor expliciet naar het overzicht van bijzondere voorwaarden.

Indeling
Begane grond:
Vestibule met toilet, trapopgang en toegang naar de leefruimtes. De woonkamer is aan de tuinzijde gesitueerd en heeft naast een vaste kast, toegang naar de serre. De raampartijen met roedeverdeling zorgen voor mooie lichtinval. Een separate eetkamer (zijkamer) met parketvloer is aan de voorzijde gelegen en heeft ook een vaste kastruimte. De keuken heeft een eenvoudig keukenblok met gaskookplaat en oven. Daarnaast een hardstenen gootsteen en in koper uitgevoerde waterpomp. Vanuit de keuken is de kelder bereikbaar. Een bordestrap leidt naar de badkamer met douche.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de drie slaapkamers, waarvan één met berging en één met wastafel. Vanuit de overloop is er een vlizoluik naar de bergzolder.

Buitengebeuren
Looppad naar voordeur met aan beide zijden van het pad tuin met beukenhaag. Parkeren in de straat mogelijk. Vanuit zijstraat toegang naar achtertuin met carport en houten berging. De Heiweg zelf heeft ook mooie volwassen bomen, waardoor het geheel midden in het groen gelegen is.

De (kwalitatieve) verplichtingen zoals in de brochure omschreven zullen als ketting- en boetebeding aan koper worden opgelegd en in de koopakte worden opgenomen:
– Behoud van de naam van de woning en het naambord
– Behouden en handhaven van traploper
– Behouden historisch aanzicht en historische details
– Volume woning niet uitbreiden, behoudens als serre zoals omschreven op blad 6
– Deze verplichtingen opleggen aan volgende eigenaar.

Heiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - VughtHeiweg 8 - Vught


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.