Kanaaldijk 96 - Koedijk

Koedijk

TYPE

Monument

KAMERS

7

LOCATIE

Koedijk
Adres: Kanaaldijk 96
Vraagprijs: 1.125.000
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 1919
Ligging: aan water, vrij uitzicht, beschutte ligging, aan vaarwater, landelijk gelegen
Oppervlakte: 150 m²

Kom binnen
De woning is sfeervol, karakteristiek en huiselijk. Door de verschillende ruimtes is er voor elk moment van de dag een favoriete plek. De keuken met aangebouwde serre is het hart van de woning. Geniet hier van het zicht op uw eigen tuin. Gedurende de dag is dit de plek waar het gezin binnenkomt en neer ploft. De sfeervolle eetkamer is voorzien van een houtkachel. De aansluitende serre is de perfecte plek om terug te trekken met een goed boek. En de woonkamer met erker heeft een prachtig uitzicht op het kanaal. De ensuite deuren, plafondlijsten, houtenvloeren, glas-in-loodramen, deuren en de trap zijn allemaal authentieke details die tijdens de verbouwing gespaard zijn gebleven. Op de verdieping valt uw oog gelijk op de houtenwanden, dit zijn planken uit een voormalig klooster. Dit past helemaal in het geheel.
U vindt hier een badkamer en vier (slaap)kamers waarvan één met een balkon aan de voorzijde van de woning. Via een vaste trap komt u op de ruime zolder.

Buiten
Een prachtig aangelegde tuin met verschillende borders, fruitbomen en wilgen. Aan de achterzijde van de woning op het noordoosten treft u de veranda, dit is volgens de huidige eigenaar de lekkerste plek om te vertoeven. Uit de wind, in de zon… heerlijk!
Er zijn twee riante bijgebouwen aanwezig. Eén daarvan is de garage, deze is in 2021 compleet gerestaureerd. De schuur stelt niet weel meer voor, deze is wel toe aan wat aandacht. Misschien een b&b creëren?
De woning bereikt u met de auto via de achterkant, u rijdt dan over de Achtergraft.

Locatie
Vrij wonen maar toch dicht bij alle voorzieningen! Met op steenworp afstand een basisschool, kinderopvang, huisarts, supermarkt en sportvelden. Stap op de fiets naar het strand van Bergen, de bossen van Schoorl en het centrum van Alkmaar. Binnen 10 minuten rijdt u met de auto de A9 op richting Haarlem/Amsterdam.
Wij zijn gek op deze plek, u ook? Dan nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging.

Kenmerken
Perceeloppervlakte: 1.409 m²
Inhoud: 622 m³
Woonoppervlakte: 150 m²
Bouwjaar: 1919

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kanaaldijk 96 - KoedijkKanaaldijk 96 - KoedijkKanaaldijk 96 - KoedijkKanaaldijk 96 - KoedijkKanaaldijk 96 - KoedijkKanaaldijk 96 - KoedijkKanaaldijk 96 - KoedijkKanaaldijk 96 - KoedijkKanaaldijk 96 - KoedijkKanaaldijk 96 - KoedijkKanaaldijk 96 - KoedijkKanaaldijk 96 - KoedijkKanaaldijk 96 - KoedijkKanaaldijk 96 - KoedijkKanaaldijk 96 - KoedijkKanaaldijk 96 - KoedijkKanaaldijk 96 - KoedijkKanaaldijk 96 - KoedijkKanaaldijk 96 - KoedijkKanaaldijk 96 - KoedijkKanaaldijk 96 - KoedijkKanaaldijk 96 - KoedijkKanaaldijk 96 - KoedijkKanaaldijk 96 - KoedijkKanaaldijk 96 - KoedijkKanaaldijk 96 - KoedijkKanaaldijk 96 - KoedijkKanaaldijk 96 - KoedijkKanaaldijk 96 - KoedijkKanaaldijk 96 - KoedijkKanaaldijk 96 - KoedijkKanaaldijk 96 - KoedijkKanaaldijk 96 - KoedijkKanaaldijk 96 - KoedijkKanaaldijk 96 - KoedijkKanaaldijk 96 - KoedijkKanaaldijk 96 - KoedijkKanaaldijk 96 - KoedijkKanaaldijk 96 - KoedijkKanaaldijk 96 - KoedijkKanaaldijk 96 - Koedijk


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.