Kloosterstraat 11 - Naarden

Naarden

TYPE

Monument

KAMERS

7 kamers

LOCATIE

Naarden
Adres: Kloosterstraat 11 1411 RS NAARDEN
Huurprijs: € 3.750
Bouwvorm: bestaande bouw
Ligging: Centrum Naarden
Oppervlakte: 312 m2
Oppervlakte perceel: 240 m2

De woning is sinds 1926 in bezit van Hendrick de Keyser Monumenten. Momenteel wordt de woning deels gemoderniseerd (o.a. vernieuwen van de badkamer). De ruim 24 meter diepe achtertuin met mogelijkheid van parkeren op eigen terrein is verassend in het centrum. Naar verwachting zal de woning medio 2024 gereed zijn voor een nieuwe huurder.

Indeling 

Begane grond:

Entree, ruime hal/gang welke geheel doorloopt tot de achtergevel met toegang naar een toiletruimte, een ruime kelder met stahoogte (ca. 17 m2), een separate zijkamer (ca. 15 m2), een woonkamer-en-suite (ca. 52 m2) met marmeren schouw, een woonkeuken (ca. 16 m2). Zeer diepe en zonnige achtertuin met houten schuur en achterom met mogelijkheid voor het parkeren van een auto.

Eerste verdieping: 

Ruime overloop, voorkamer (ca. 32 m2), voorkamer (ca. 18 m2) met toegang naar kleine badkamer met douche en wastafel, achterkamer (ca. 13 m2), achterkamer (ca. 20 m2) met entree naar badkamer (wordt momenteel vernieuwd). Deze badkamer heeft tevens een entree via de overloop.

Tweede verdieping: 

Grote open zolderverdieping van totaal ca. 84 m2 (gemeten op ca. 1,5 m hoogte) met enorme hoogte en zichtbare imposante dakconstructie, bereikbaar via vaste trap Op de zolder bevindt zich de opstelling van de cv-ketel alsmede een ruime separate achterkamer.

 

Bijzonderheden 

De woonkamer en zijkamer zijn voorzien van parket, evenals de slaapkamers op de eerste verdieping (NB de parketvloer op de begane grond betreft eventuele overname van de vorige huurder). De hal/gang en keuken zijn voorzien van plavuizen.

 

Locatie 

Het karakteristieke Naarden Vesting is met de auto makkelijk te bereiken via de A1 en ligt in de directe nabijheid van de uitvalswegen naar Amsterdam, Utrecht en Hilversum. U mag in dit historische plaatsje nog op veel plekken gratis parkeren. Zo nodig kunt u de auto in de achtertuin kwijt welke een toegang heeft via de achtergelegen straat. Naarden Vesting is zeer geliefd bij toeristen dus er is veel horeca en detailhandel. Het is heerlijk wandelen langs de vestingmuren en ook in de directe omgeving is een diversiteit aan recreatiemogelijkheden. Gunstig gelegen t.o.v. openbaar vervoer, een NS station bevindt zich op korte (fiets)afstand.

Kloosterstraat 11 - NaardenKloosterstraat 11 - NaardenKloosterstraat 11 - NaardenKloosterstraat 11 - NaardenKloosterstraat 11 - NaardenKloosterstraat 11 - NaardenKloosterstraat 11 - NaardenKloosterstraat 11 - NaardenKloosterstraat 11 - NaardenKloosterstraat 11 - NaardenKloosterstraat 11 - NaardenKloosterstraat 11 - NaardenKloosterstraat 11 - NaardenKloosterstraat 11 - NaardenKloosterstraat 11 - NaardenKloosterstraat 11 - NaardenKloosterstraat 11 - NaardenKloosterstraat 11 - NaardenKloosterstraat 11 - NaardenKloosterstraat 11 - Naarden


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.