Sassenstraat 33B - Zwolle

Zwolle

TYPE

Monument

KAMERS

n.b.

LOCATIE

Zwolle
Adres: Sassenstraat 33B 8011PB ZWOLLE
Huurprijs: € 1.230
Bouwvorm: bestaande bouw
Oppervlakte: 91 m2
Oppervlakte perceel: 91 m2

Schitterend tweekamer appartement (totaal ca. 91 m²) gelegen op de eerste verdieping van het historische Hof Van Ittersum, een Middeleeuws woongebouw aan de Sassenstraat in het centrum van Zwolle. Vanuit de woning heeft u prachtig uitzicht op de Grote Kerk.

Indeling
Begane grond:
Een gezamenlijke entree geeft toegang tot het trappenhuis dat de drie appartementen ontsluit.

Eerste verdieping:
Het appartement is voorzien van een ruime en lichte woonkamer in open verbinding met een moderne open keuken (gezamenlijk ca 71,5 m²). De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een koel-/vriescombinatie, (gas)kookplaat met afzuigkap, combi magnetron en vaatwasser. De woonkamer heeft een fraaie houten vloer en authentieke balken in het zicht (‘loftliving’). Aan de woonkamer grenst een ruime slaapkamer (ca. 14 m²) en een moderne badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet (ca. 5,5 m²). In de badkamer zijn aansluitingen aanwezig voor een wasmachine en droger.

Locatie:
Het appartement is gelegen in een beeldbepalend pand in het historische stadshart van Zwolle, dichtbij het Grote Kerkplein. Zwolle is een middeleeuwse stad gelegen tussen de IJssel en de Overijsselse Vecht aan het riviertje de Aa. De historische kern van de stad licht binnen de historische vestingwallen. Winkels restaurants, cultuur, parkeren en OV op loopafstand.

Sassenstraat 33B - ZwolleSassenstraat 33B - ZwolleSassenstraat 33B - ZwolleSassenstraat 33B - ZwolleSassenstraat 33B - ZwolleSassenstraat 33B - ZwolleSassenstraat 33B - ZwolleSassenstraat 33B - ZwolleSassenstraat 33B - Zwolle


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.