Willemsparkweg 31 - Amsterdam

Amsterdam

TYPE

Monument

KAMERS

14

LOCATIE

Amsterdam
Adres: Willemsparkweg 31
Vraagprijs: 4.100.000
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar:
Ligging:
Oppervlakte: 401 m²

Willemsparkweg 31 is een prachtige locatie gelegen in het hart van Amsterdam. Het is een statige straat met karakteristieke herenhuizen en een rustige, groene omgeving. De omgeving biedt een mix van de historie en moderne voorzieningen. Op loopafstand vind je diverse winkels, restaurants en parken, waaronder het Vondelpark. Om de hoek liggen het Rijksmuseum, Van Gogh Museum en het Concertgebouw. Omdat de plek ideaal is om te wonen of te werken, bruist het gebied in deze levendige stad.

Dit fraaie zelfstandige object is ingericht als kantoor, maar leent zich ook uitstekend om als woning in gebruik te nemen. Het object ligt om de hoek van het Museumplein en de P.C. Hooftstraat. Het betreft het gehele pand met een oppervlak van ca. 401 m² v.v.o. (485 m² b.v.o.). Het object beschikt over een zelfstandig entree met een riante tuin op het zuidoosten.

BESTEMMING
Volgens het vigerende bestemmingsplan beschikt het pand over de bestemming “kantoor-3” en is daarmee bestemd om te worden gebruikt ten behoeve van kantoren, woningen en maatschappelijke dienstverlening.

HISTORIE
De gebouwen liggen sinds 1885 aan de voormalige Parkweg, die is hernoemd naar de Willemsparkweg. Het complex, bestaande uit vier gebouwen, werd neergezet in opdracht van de boomkweker uit Nieuwer-Amstel Jac. P. R. Galesloot. Galesloot schakelde architect Hendrik Jan Wigman in, die voor deze buurt meer gebouwen ontwierp. Wigman ontwierp zijn gebouwen in de eclectische stijl met sporen van de neorenaissance van eind 19e eeuw en deze paste hij ook hier toe. Het complex is van links naar rechts symmetrisch opgezet. De gevels en enkele kenmerkende details tonen de kwaliteit van het gebouw en de omgeving.

Het pand is zeer geschikt voor ondernemers die behoefte hebben aan een levendige locatie, met veel voorzieningen in de directe omgeving en die goed bereikbaar willen zijn. In de directe omgeving bevinden zich populaire winkels waaronder; Suitsupply, NO LABEL, Nespresso en Ace & Dik juweliers. Daarnaast liggen op zeer korte afstand populaire hotspots zoals Brasserie van Dam, George W.P.A. en Coffee District.

OPPERVLAKTEN
Souterrain – 82 m² v.v.o.
Begane grond – 85 m² v.v.o.
Eerste verdieping – 88 m² v.v.o.
Tweede verdieping – 73 m² v.v.o.
Derde verdieping – 72 m² v.v.o.

Er is een meetcertificaat, type A (NEN 2580) op aanvraag beschikbaar.

OPLEVERINGSNIVEAU
Recent is het object voorzien van Fineo Vacuümglas voor een verbeterde isolatie. Verwachte energielabel mogelijk B.

Daarnaast is zorg gedragen voor funderingsherstel.

KOOP
Het object staat eveneens te huur als kantoorruimte. In het geval van koop gaan wij uit van een koopovereenkomst model Ring-Amsterdam van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie.
Het object zal geleverd worden in de staat waarin het zich alsdan bevindt, op basis van “as is, where is”.
In de koopovereenkomst wordt een “as-is”-clausule opgenomen, een ouderdomsclausule alsmede een clausule dat Verkoper het Verkochte niet zelf in gebruik heeft gehad.

VOORBEHOUD
Het object wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring en definitieve gunning verkoper.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Willemsparkweg 31 - AmsterdamWillemsparkweg 31 - AmsterdamWillemsparkweg 31 - AmsterdamWillemsparkweg 31 - AmsterdamWillemsparkweg 31 - AmsterdamWillemsparkweg 31 - AmsterdamWillemsparkweg 31 - AmsterdamWillemsparkweg 31 - AmsterdamWillemsparkweg 31 - AmsterdamWillemsparkweg 31 - AmsterdamWillemsparkweg 31 - AmsterdamWillemsparkweg 31 - AmsterdamWillemsparkweg 31 - AmsterdamWillemsparkweg 31 - AmsterdamWillemsparkweg 31 - AmsterdamWillemsparkweg 31 - AmsterdamWillemsparkweg 31 - AmsterdamWillemsparkweg 31 - AmsterdamWillemsparkweg 31 - AmsterdamWillemsparkweg 31 - AmsterdamWillemsparkweg 31 - AmsterdamWillemsparkweg 31 - AmsterdamWillemsparkweg 31 - AmsterdamWillemsparkweg 31 - Amsterdam


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.