B&B en Spa landgoed Matanze - Deventerweg 10 - Terwolde

B&B en Spa landgoed Matanze

TYPE

Dienstwoning & Veranda

CAPACITEIT

6 tot max. 8 personen

LOCATIE

Terwolde
B&B en Spa landgoed Matanze

Een prachtige 17e eeuwse woning met een sfeervolle living waar heerlijke fauteuils staat waar je een drankje kunt nuttigen bij de houtkachel. In de naastgelegen ruimte kan met met max. 8 personen vergaderen.

Arrangement is inclusief koffie/thee/water met lekkernij uit de streek, Flatscreen met laptopaansluiting en flipover.

Op verzoek kunnen wij een uitgebreide lunch verzorgen met eigengemaakte soep en luxe broodjes. Na de lunch kun je een heerlijke wandeling maken over het landgoed.

Ben je met meer dan 8 personen dan hebben wij de beschikking over een ruimte voor grote groepen in het oude koetshuis op het Landgoed.

Het koetshuis ademt een landelijke sfeer uit die je op andere locaties niet snel zal vinden. De rust, de ruimte op het Landgoed zijn de sleutelwoorden voor een geslaagde dag. Bij mooi weer zetten wij de staldeuren open waarbij je een mooi uitzicht heeft op het Landgoed.

Als afsluiting van de vergadering kan er een hapje en drankje bij het kampvuur in de historische heksenkring gehouden worden.

Vanaf 6 personen kan een chef-kok op het Landgoed een diner voorbereiden en uitserveren in het authentieke koetshuis.

Vergaderen in het 19 eeuwse oude Theehuis. Een sfeervolle ruimte in de buitenlucht voor een vergadering of teambulding. Ongedwongen vergaderen waarbij de parelhoenders voorbij lopen en je een prachtig uitzicht hebt over het Landgoed (max 8 pers).

In dit monument kan ook worden overnacht! Klik hier voor meer informatie.

B&B en Spa landgoed Matanze - Deventerweg 10 - TerwoldeB&B en Spa landgoed Matanze - Deventerweg 10 - TerwoldeB&B en Spa landgoed Matanze - Deventerweg 10 - TerwoldeB&B en Spa landgoed Matanze - Deventerweg 10 - TerwoldeB&B en Spa landgoed Matanze - Deventerweg 10 - TerwoldeB&B en Spa landgoed Matanze - Deventerweg 10 - TerwoldeB&B en Spa landgoed Matanze - Deventerweg 10 - TerwoldeB&B en Spa landgoed Matanze - Deventerweg 10 - TerwoldeB&B en Spa landgoed Matanze - Deventerweg 10 - Terwolde


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.