nmo leden 1
Nationaal Monumenten Portaal:
voor iedereen die een monument
wil beleven, kopen of huren.
nmo leden 1
Logo-Donatus

Al vanaf 1852 is Donatus specialist in het verzekeren van monumenten. Wij beschikken over bouwkundige kennis, brede expertise en grote verzekeringstechnische ervaring.

Logo Restauratiefonds

Het Restauratiefonds helpt eigenaren van monumenten met informatie en een gerichte financiering bij het restaureren, onderhouden en verduurzamen van hun pand.

Logo-van-Lanschot

Van Lanschot Bankiers is de oudste onafhankelijke private bank van Nederland. Opgericht in 1737. Met persoonlijke aandacht onderscheiden we ons.

Cushman & Wakefield is een professional real estate services company die strategisch advies combineert met de realisatie van vastgoedprojecten, concepten en transacties.

Logo-Antea-Group

Antea Group is een internationaal ingenieurs- en adviesbureau. Wij bieden duurzame antwoorden op de uitdagingen door kennis en een pragmatische aanpak te combineren.

Logo We Have A Plan

We Have A Plan wil een compacte organisatie zijn met veel kennis en de nodige creativiteit op het gebied van internet marketing. Zodat we je kunnen helpen met een goed plan.

Logo-NMo

Partner worden? De NMo bied onderlinge samenwerking en bundeling van krachten. Door partnership kan uw organisatie groeien.

Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Nationaal Monumenten Portaal.