Nationaal Monumenten Portaal:
voor iedereen die een monument
wil beleven, kopen of huren.
Slider
Logo-Donatus

Al vanaf 1852 is Donatus specialist in het verzekeren van monumenten. Wij beschikken over bouwkundige kennis, brede expertise en grote verzekeringstechnische ervaring.

Logo Restauratiefonds

Het Restauratiefonds helpt eigenaren en beheerders van monumenten financiële ondersteuning bij het restaureren en onderhouden van hun pand.

Logo-van-Lanschot

Van Lanschot Bankiers is de oudste onafhankelijke private bank van Nederland. Opgericht in 1737. Met persoonlijke aandacht onderscheiden we ons.

Logo-Antea-Group

Antea Group is een internationaal ingenieurs- en adviesbureau. Wij bieden duurzame antwoorden op de uitdagingen door kennis en een pragmatische aanpak te combineren.

Logo We Have A Plan

We Have A Plan wil een compacte organisatie zijn met veel kennis en de nodige creativiteit op het gebied van internet marketing. Zodat we je kunnen helpen met een goed plan.

Logo-NMo

Partner worden? De NMo bied onderlinge samenwerking en bundeling van krachten. Door partnership kan uw organisatie kan groeien.

Alle monumenten

Op de kaart gezet

NMo op social media

Blijf op de hoogte

Alle evenementen

in één agenda

ALLES OVER NATIONALE MONUMENTEN

Het Nationaal Monumenten Portaal is een initiatief van de Nationale Monumentenorganisatie. Het uitgangspunt van de Nationale Monumentenorganisatie (NMo) is om monumenten efficiënt te behouden en beheren. Dat doen wij door de kennis en expertise in het Nederlandse monumentenveld samen te brengen en landelijk monumenten te verwerven. Ook voor u hebben wij een breed aanbod: of u er nu op uit gaat, wilt kopen of informatie zoekt over uw monument, het komt hier allemaal samen. Meer weten over ons?

Lees verder >

DOELSTELLINGEN NMo

  • Versterken van samenwerking tussen monumentenbeherende organisaties
  • Bevorderen en uitwisselen van kennis en deskundigheid omtrent monumentenzorg
  • Versterken van binding tussen de monumentensector en het publiek
  • Bijeenbrengen van vraag en aanbod
  • Het opvangen van monumenten die door andere partijen afgestoten worden

Lees verder >

Doneer

Help ons met het bewaren van onze prachtige monumenten in heel Nederland! Met uw hulp kunnen wij dit realiseren.
De NMo is aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).