Buitenplaats Doornburgh - Diependaalsedijk 17 - Maarssen

Buitenplaats Doornburgh

TYPE

Buitenplaats/landgoed

CAPACITEIT

550

LOCATIE

Maarssen

Oase langs de Vecht

Buitenplaats Doornburgh ligt in het hart van Nederland, langs de kronkelende rivier de Vecht. Het is een plek waar natuur, architectuur en kennis elkaar ontmoeten. Onze buitenplaats biedt letterlijk en figuurlijk de ruimte die je nodig hebt voor een brainstorm, presentatie of congres. De buitenplaats bestaat uit een imposant, achttiende-eeuws landhuis en een voormalig klooster in de stijl van de Bossche School, ontworpen door architect Jan de Jong. De prachtige gebouwen liggen midden in een park met bosachtig karakter, vol vijvers, kunst en kippen.

Van kloostertuin tot Kapittelzaal

Voor elk type bijeenkomst is op Buitenplaats Doorburgh een geschikte ruimte te vinden – binnen óf buiten! Start een teamdag bijvoorbeeld met een meeting in de kapel, wijk uit naar de woonkamer of voorkeuken voor kleinere brainstormsessies, geniet van een lunch in de serene kloostertuin, luister naar elkaars ideeën in de kapittelzaal, ontdek al borrelend de gangen van het klooster, en sluit de dag samen af met een heerlijk diner in de refter, de voormalige eetzaal van het klooster.

Culinaire omlijsting op maat

Wij verzorgen een culinaire omlijsting op maat. Met ingrediënten uit eigen moestuin, gelegen tussen het voormalige klooster en de Vecht, wordt voor elk gezelschap, klein of groot, gekookt. Een voedzame lunch, een walking diner, of uitgebreid tafelen – alles is mogelijk.

Rondleiding en extra activiteiten

Op zoek naar een aanvullende activiteit? Onze rondleiders vertellen jou en je gezelschap graag meer over de buitenplaats tijdens een architectuurtour, of we zorgen voor een verrassende twist met een escaperoom of ander mysterieus spel.

Neem contact op via organiseer@buitenplaatsdoornburgh.nl om de mogelijkheden te bespreken, of neem een kijkje op de website om meer te weten te komen over de verschillende ruimtes en mogelijkheden.

Buitenplaats Doornburgh - Diependaalsedijk 17 - MaarssenBuitenplaats Doornburgh - Diependaalsedijk 17 - MaarssenBuitenplaats Doornburgh - Diependaalsedijk 17 - MaarssenBuitenplaats Doornburgh - Diependaalsedijk 17 - MaarssenBuitenplaats Doornburgh - Diependaalsedijk 17 - MaarssenBuitenplaats Doornburgh - Diependaalsedijk 17 - MaarssenBuitenplaats Doornburgh - Diependaalsedijk 17 - MaarssenBuitenplaats Doornburgh - Diependaalsedijk 17 - MaarssenBuitenplaats Doornburgh - Diependaalsedijk 17 - Maarssen


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.