GeoFort

TYPE

Monumentaal

CAPACITEIT

300

LOCATIE

Herwijnen

GeoFort Museum
Je gaat buiten en binnen het experiment aan met oude maar ook moderne geo-technieken. Je raakt gedesoriënteerd in de donkere ondergrondse gang. Je wordt uitgedaagd in het doolhof en raakt gefascineerd door kaartschaal en projecties in de Kazerne. Je gaat miljoenen jaren terug in de tijd door aan de 4D globe te draaien en zoomt van het kleinste deel in je lichaam uit tot aan het verste plekje in het heelal.

GeoFort Zakelijk
GeoFort is een ideale locatie voor vergaderingen, afdelingsuitjes, klantendagen, workshops, brainstorm- en heisessies. Met keuze uit verschillende karaktervolle zalen en het groene fortterrein krijg je een mooie mix van binnen en buiten. De state-of-the-art vergaderzalen met moderne snufjes staan in groot contrast met de charme van het historische fortterrein. Een ideale plek om je te laten inspireren. Het forteiland ligt centraal in het uitgestrekte groene landschap van de Betuwe, nabij de A2, A15 en A27.


Alle monumenten

Op de kaart gezet

NMo op social media

Blijf op de hoogte

Alle evenementen

in één agenda

ALLES OVER NATIONALE MONUMENTEN

Het Nationaal Monumenten Portaal is een initiatief van de Nationale Monumentenorganisatie. Het uitgangspunt van de Nationale Monumentenorganisatie (NMo) is om monumenten efficiënt te behouden en beheren. Dat doen wij door de kennis en expertise in het Nederlandse monumentenveld samen te brengen en landelijk monumenten te verwerven. Ook voor u hebben wij een breed aanbod: of u er nu op uit gaat, wilt kopen of informatie zoekt over uw monument, het komt hier allemaal samen. Meer weten over ons?

Lees verder >

DOELSTELLINGEN NMo

  • Versterken van samenwerking tussen monumentenbeherende organisaties
  • Bevorderen en uitwisselen van kennis en deskundigheid omtrent monumentenzorg
  • Versterken van binding tussen de monumentensector en het publiek
  • Bijeenbrengen van vraag en aanbod
  • Het opvangen van monumenten die door andere partijen afgestoten worden

Lees verder >

Doneer

Help ons met het bewaren van onze prachtige monumenten in heel Nederland! Met uw hulp kunnen wij dit realiseren.
De NMo is aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).