GeoFort - Nieuwe Steeg 74 - Herwijnen

GeoFort

TYPE

Overig

CAPACITEIT

300

LOCATIE

Herwijnen
GeoFort

GeoFort Museum
Je gaat buiten en binnen het experiment aan met oude maar ook moderne geo-technieken. Je raakt gedesoriënteerd in de donkere ondergrondse gang. Je wordt uitgedaagd in het doolhof en raakt gefascineerd door kaartschaal en projecties in de Kazerne. Je gaat miljoenen jaren terug in de tijd door aan de 4D globe te draaien en zoomt van het kleinste deel in je lichaam uit tot aan het verste plekje in het heelal.

GeoFort Zakelijk
GeoFort is een ideale locatie voor vergaderingen, afdelingsuitjes, klantendagen, workshops, brainstorm- en heisessies. Met keuze uit verschillende karaktervolle zalen en het groene fortterrein krijg je een mooie mix van binnen en buiten. De state-of-the-art vergaderzalen met moderne snufjes staan in groot contrast met de charme van het historische fortterrein. Een ideale plek om je te laten inspireren. Het forteiland ligt centraal in het uitgestrekte groene landschap van de Betuwe, nabij de A2, A15 en A27.

In GeoFort worden ook activiteiten georganiseerd! De activiteitenagenda is hier te vinden.

GeoFort - Nieuwe Steeg 74 - HerwijnenGeoFort - Nieuwe Steeg 74 - HerwijnenGeoFort - Nieuwe Steeg 74 - HerwijnenGeoFort - Nieuwe Steeg 74 - HerwijnenGeoFort - Nieuwe Steeg 74 - HerwijnenGeoFort - Nieuwe Steeg 74 - HerwijnenGeoFort - Nieuwe Steeg 74 - Herwijnen


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.